Hesabım
    Hugo Weaving ve Jessica Henwick, Julia Garner'li Gerilim Filminin Kadrosuna Katıldı

    "The Royal Hotel" adlı gerilim filminin yönetmenliğini Kitty Green üstleniyor.

    Matrix yıldızları Hugo Weaving ve Jessica Henwick, "The Royal Hotel" adlı gerilim filminin kadrosuna katıldılar. İkili Matrix serisinde birlikte rol almamış olsa da (Hugo Weaving orijinal üçlemede unutulmaz Ajan Smith karakterine hayat verirken, Jessica Henwick ise geçtiğimiz yıl vizyona giren "Matrix Resurrections"ta Bugs karaketiryle karşımız çıktı) bir araya gelecek olmaları hayranları heyecanlandırdı. 

    Weaving ve Henwick'in "The Royal Hotel"de, "Inventing Anna" dizisinin yıldızı Julia Garner'a eşlik edecekler. Filmin yönetmenliğini daha çok belgeselleri ile tanınan Kitty Green üstleniyor. "The Royal Hotel" Green'in 2019 tarihli "The Assistant" filminden sonra, ikinci uzun metraj film projesi olacak. Green ve Julia Garner, eski yapımcı Harvey Weinstein'ın cinsel taciz davalarıyla sona eren kariyerinden esinlenen film "The Assistant"ta da birlikte çalışmışlardı. 

    "The Royal Hotel"in gerçek bir olaydan esinlenen senaryosu, Kitty Green ve Oscar Redding tarafından kaleme alındı. Julia Garner filmde, en iyi arkadaşı Liv (Henwick) ile birlikte Avustralya'ya sırt çantasıyla seyahat eden Hannah karakterini canlandıracak. Paraları biten kadınlar, Avustralya taşrasında uzak bir maden kasabasında bulunan bir bar olan The Royal Hotel'de yatılı bir işe girerler. 

    Barın sahibi Billy (Weawing), kadınları bazı yerlilerle birlikte Avustralya'nın sert içki kültürüyle tanıştırır, ancak davranışları sınırı aştığında, Hannah ve Liv kendilerini hızla kontrollerinden çıkan sinir bozucu bir durumun içinde kapana kısılmış bulurlar... Çekimleri bu yıl içinde başlayacak olan filmin 2023 yılında vizyona girmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top