Hesabım
    "Magic Mike's Last Dance"ta Thandiwe Newton'ın Yerini Salma Hayek Aldı

    Projeden ailevi nedenlerle ayrıldığı duyurulan Thandiwe Newton'ın rehabilitasyon merkezinde tedavi göreceği iddia edildi.

    Çekimleri geçtiğimiz günlerde İngiltere'de başlayan "Magic Mike's Last Dance" filminde son anda oyuncu değişikliği yaşandı. Projeden ayrılan Thandiwe Newton'ın yerine Salma Hayek kadroya dahil oldu. Warner Bros. tarafından yapılan resmi açıklamada, Thandiwe Newton'ın "ailevi gerekçelerle projeden ayrılmak yönünde zor bir karar almak mecburiyetinde kaldığı" belirtildi. 

    Diğer yandan 24 yıllık eşinden ayrılan, üç çocuk annesi Newton'ın ruh sağlığı açısından zor günler geçirdiği ve bir rehabilitasyon merkezine yatış yapmak için filmden ayrılmak zorunda kaldığı yönünde iddialar da var. Glamsham'in setteki bir kaynaktan aktardığına göre Newton'ın ruhsal çöküşü sette birçok aksamaya neden oldu ve oyuncunun projeden ayrılması istendi: "Thandiwe sette garip davranıyordu, çok gergindi. Görünürdeki çöküşü o kadar çok aksamaya neden oldu ki rolü oynayamayacağı belli oldu.”

    2012 yılında "Magic Mike" filmiyle başlayan ve 2015'te "Magic Mike XXL" filmi ile devam eden serinin üçüncü ve son filmi olacak olan "Magic Mike's Last Dance"ın başrolünde her zamanki gibi striprizci Mike Lane karakteriyle Channing Tatum rol alıyor. Serinin ikinci filmini Gregory Jacobs yönetmişti ancak üçlemeyi sonlandırmak için, ilk filmi yöneten Steven Soderbergh geri dönüyor ve "Magic Mike's Last Dance"ın yönetmen koltuğunu oturuyor.

    Channing Tatum'un Florida'da striptizci olduğu dönemki kendi hatıralarına dayanan filmin senaryosu, ilk iki filmde olduğu gibi Reid Carolin'in imzasını taşıyor. Filmin konusuna ait detaylar şimdilik gizli tutulsa da, üçlemeyi sonlandıracak filmin Mike Lane hikayesine bir nokta koyacağı biliniyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top