Hesabım
    Mark Hamill, "Star Wars: A New Hope" Setinden Eğlenceli Bir Kamera Arkası Videosu Paylaştı

    Mark Hamill, Star Wars: Yeni Bir Umut setinden, oyuncu kadrosunun yönetmen George Lucas'la alay etmelerini gösteren komik bir video yayınladı.

    Mark Hamill Instagram hesabındani "Star Wars: A New Hope" setinden kendisinin ve başrolü paylaştığı Harrison Ford ve Carrie Fisher'ın yönetmen George Lucas'la alay ederek eğlenirken çekilmiş bir kamera arkası videosunu paylaştı.

    Üç oyuncu da Lucas'ın 1977 tarihli bilim kurgu filminde rol almadan önce çok fazla tanınmıyordu ve 11 milyon dolarlık düşük bütçeli film gişe rekorları kırıp dünya çapında 530 milyon dolar hasılat elde ettiğinde tüm dünyada tanınır hale geldiler. İzleyiciler, Hamill'in karakteri Luke Skywalker'ın Tatooine'deki küçük dünyasından, bir Jedi Ustası olma yolunda ilerlediği, galaksi çapındaki iyilik ve kötülük savaşına itilmesinin hikayesine çekildiler.

    Yalnızca Luke Skywalker değil, altın kalpli serseri Han Solo (Ford) ve asi ittifakının sarsılmaz lideri Prenses Leia Organa (Fisher) da izleyicilerin doyamadığı ikonik karakterler olarak hafızalara kazındılar. "A New Hope"un başarısından sonra; Hamill, Harrison ve Fisher üçlüsü, orijinal üçlemeyi tamamlamak için iki filmde daha rollerini tekrarladılar ve 2015'te "Star Wars: The Force Awakens" ile tekrar geri döndüler. Bundan bir yıl sonra, 2016'da Carrie Fisher, kalp krizi nedeniyle hayatını kaybettiğinde Hamill ve Ford, arkadaşlarını kaybetmenin üzüntüsünü sevenleriyle paylaştılar. 

    Mark Hamill'in Instagramdan "En eğlencelisi Carrie, Harrison ve benim birlikte çalıştığımız zamandı. Burada tam bir velet gibi davranıyoruz, George'a çete kuruyoruz ve 'mikrofon kadrajdaydı' diyerek, bu onun suçuymuş gibi acımasızca onunla dalga geçiyoruz! Bizim aptallığımız onu hep neşelendirmiş gibiydi." notuyla paylaştığı eğlenceli kamera arkası videosu, Star Wars hayranlarını hem neşelendirdi hem de duygulandırdı. 

    View this post on Instagram

    A post shared by Mark Hamill (@markhamill)

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top