Hesabım
    Jason Momoa "Minecraft" Filminde Rol Alacak

    Jason Momoa, Warner Bros'un live-action Minecraft uyarlamasına katılmak için son görüşmeleri gerçekleştiriyor.

    Görünüşe göre Jason Momoa, güç merkezi stüdyosu Warner Bros ile son derece başarılı bir şekilde devam eden ortaklığını yakında daha da genişletecek. DC filmleri "Aquaman" ve "Justice League"de Aquaman/Arthur Curry karakterini canlandıran ve Denis Villeneuve imzalı "Dune"da Duncan Idaho rolüyle izleyici karşısına çıkan yıldız, şimdi de hit video oyunu serisi Minecraft'ın film uyarlamasında rol almak için görüşmeler gerçekleştiriyor. 

    The Hollywood Reporter'ın haberine göre, Momoa, yıllardır üzerinde çalışılan live-action Minecraft uyarlamasında rol almak için Warner Bros. ile son görüşmelerde bulunuyor. Filmin yönetmenliğini "Napoleon Dynamite" ve "Nacho Libre" filmlerini yöneten Jared Hess üstlenecek. 

    Mojang Studios tarafından geliştirilen Minecraft oyununda, oyuncular neredeyse sonsuz araziye sahip bloklu bir 3D dünyasını keşfederler ve ham maddeleri keşfedip çıkarabilir, aletler ve eşyalar üretebilir ve yapılar, toprak işleri ve basit makineler inşa edebilirler. Oyun moduna bağlı olarak, oyuncular bilgisayar kontrollü çetelerle savaşabilir, aynı dünyadaki diğer oyuncularla işbirliği yapabilir veya onlara karşı rekabet edebilirler.

    Dünyanın en çok satılan video oyunu olan Minecraft'tan uyarlanacak filmin, son yıllarda sinema endüstrisinin "Pokémon Dedektif Pikachu", "Kirpi Sonic", "Uncharted" gibi filmlerle giderek parlayan bir alanı haline gelen video oyunu uyarlamalarına yeni bir başarı eklemesi bekleniyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top