Hesabım
    "Nevermoor" Serisi Müzikal Film Oluyor!

    Jessica Townsend imzalı fantastik roman serisi sinemaya uyarlanıyor.

    Jessica Townsend tarafından yazılan ve ilk kitabı 2017 yılında çıkan fantastik roman serisi "Nevermoore", Paramount Pictures tarafından sinemaya uyarlanıyor. Müzikal olarak çekilecek filmin yönetmenliğini Hugh Jackman'lı "The Greatest Showman" filminin de yönetmenliğini üstlenen Michael Gracey yapacak. Filmin senaryosu ise "Cloverfield", "The Martian", "World War Z" gibi yapımların senaryolarını kaleme alan senarist ve yapımcı Drew Goddard tarafından yazılacak.

    Tüm dünyada hayranları olan, çok satanlar listesine giren ve birçok ödülü bulunan "Nevermoore" serisi, bir çocuğun doğabileceği en kötü gün olan Zifiri Gece’de doğan Morrigan Crow’un macera dolu hayatını anlatıyor. Şansız bir günde doğması nedeniyle, doğduğu yerde yaşanan tüm talihsizliklerden sorumlu tutulan Morrigan’ın laneti, on bir yaşına bastığı doğum gününde ölecek olmasını da içeriyor.

    Ancak doğumgününden hemen önce, Jüpiter Noth adında gizemli ve tuhaf bir adamın ortaya çıkıp Morrigan'ı saklı şehir Nevermoor'a götürmesiyle işler değişiyor. Morrigan'ın bu sihirli diyarda kalabilmesi için zorlu sınavları geçip, olağanüstü yeteneklere sahip yüzlerce çocuk arasından sıyrılması gerekiyor...

    Filmin oyuncu kadrosunda hangi isimlerin yer alacağı ve yapım sürecinin ne zaman başlayacağı henüz bilinmiyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top