Hesabım
    Korku ve Gerilim Filmi "Escape the Field"dan Fragman

    Film, gizemli bir tarlada uyanan altı yabancının hayatta kalma mücadelesini anlatıyor.

    Lionsgate, yeni aksiyon gerilim filmi "Escape the Field"ın ilk fragmanını yayınladı. Güney Kore yapımı hit Netflix dizisi "Squid Game"i andıran hatta gizemli bir mısır tarlasında geçen Squid Game olarak tarif edilen film karanlık atmosferiyle dikkat çekiyor. 

    Emerson Moore tarafından yönetilen "Escape The Field", bir mısır tarlasının ortasında uyanan bir grup yabancıyı merkezine alıyor. Birbirini tanımayan bu insanlar, her birine rastgele bir nesne verildiğini keşfettiklerinde gizem daha da derinleşiyor ve ister istemez bir ekip olarak çalışmak zorunda kalıyorlar.

    Filmin başrolünü "A Walk to Remember", "The League of Extraordinary Gentlemen" gibi filmlerden tanıdığımız Shane West üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ayrıca "The Umbrella Academy"den Jordan Claire Robbins ve "Sons of Anarchy"den Theo Rossi ile Elena Juacto, Tahirah Sharif ve Julian Feder yer alıyor.

    Fragmanda kendilerini ürpertici bir tarlanın ortasında bulan altı yabancının, ellerinde silah, kibrit, el feneri gibi nesnelerle uyandıklarını görüyoruz. Nerede olduklarını ve daha da önemlisi neden orada olduklarını çözmeye çalışan bu uyumsuz grup kısa süre içinde gizemli güçler tarafından bir bir avlandıklarını fark ediyor ve gece yarısı aniden ortaya çıkan takım elbiseli bir adamın da dahil olduğu gizemi çözmeye çalışıyorlar. Filmin ülkemizdeki vizyon tarihi henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top