Hesabım
    "Minyonlar 2: Gru'nun Yükselişi"nden Altyazılı Fragman!

    "Minyonlar 2: Gru’nun Yükselişi" 1 Temmuz’da sinemalarda!

    "Minyonlar 2: Gru'nun Yükselişi", 12 yaşında bir çocuğun dünyanın en kötüsü olma hayali kurmasının anlatılmayan hikayesini anlatmaya geliyor.

    ilk olarak 2010 yapımı "Çılgın Hırsız" filminde karşımıza çıkan ve popüler kültüre damga vuran Minyonlar, 2015 yılında kendi filmlerine kavuştular. "Minyonlar" filmi, bu sevimli yaratıkların Çılgın Hırsız'daki Gru'ya tanışmadan ve onun emrine girmeden önce yaşadıklarını anlatıyordu.

    Minyonlar 2: Gru'nun Yükselişi ise, minyonlar ile çocuk yaştaki Gru'nun bir araya gelişini anlatacak. Gru, 1970’lerin ortasında banliyöde büyümüştür. Hırçın Altılı olarak bilinen kötüler grubunun hayranı olarak onlara katılabilecek kadar kötü olma planları yapmıştır. Neyse ki sadık takipçileri olan ve kargaşa yaratan Minyonlar’ın desteğini alır. Kevin, Stuart, Bob ve Otto birlikte yeni bir Minyon desteği ile birlikte ilk sığınaklarını yapmak üzere yeteneklerini kullanırlar ve ilk silahlarını da deneyimleyerek ilk görevlerini de başarıyla tamamlarlar.

    Hırçın Altılı'nın liderli, efsane dövüşçü Will Kemikkıran görevden atıldığında Gru, yeni üyeleri olmak için görüşme yapar. Fakat görüşme iyi gitmez ve Gru bir anda kendini en kötülerin ölümlü düşmanı olarak bulur.  Kaçarken olasılık dışı bir kaynağı, Will Kemikkıran’ı rehber olarak kullanan Gru, kötü adamların bile arkadaşlarından yardım almaya ihtiyaç duyduğunu keşfeder.

    Kyle BaldaBrad Ableson ve Jonathan Del Val tarafından yönetilen filmin senaryosunu Matthew Fogel ve Cinco Paul kaleme aldı. Filmde Gru karakterini her zamanki gibi Steve Carell seslendirecek. Orijinal seslendirme kadrosunda ayrıca Jason SegelRussell BrandJulie AndrewsWill Arnet gibi isimler yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top