Hesabım
    Ezra Miller Yine Tutuklandı!

    Ezra Miller, dün gece Hawaii'de özel toplantıda bir kadının kafasına sandalye fırlattığı iddiasıyla gözaltına alındı.

    Fantastik Canavarlar serisinde Credence Barebone karakterini, DC Comics filmlerinde ise Flash karakterini canlandıran Ezra Miller, geçtiğimiz haftalarda Hawaii'de şiddet ve taciz iddialarıyla tutuklanmış, bunun üzerine Warner Bros. oyuncunun projelerini durdurma kararını değerlendirmeye başlamıştı.

    Henüz Warner Bros'un ne yönde bir karar alacağı belli olmamışken, Ezra Miller yine şiddet olayları sonucunda ikinci kez göz altına alındı. Miller'in, Hawaii'de gece geç saatlerde özel bir konutta gerçekleşen toplantıdan ayrılması istendikten sonra, bir kadının kafasına sandalye fırlattığı iddia edildi.

    Hawaii Polis Departmanı'ndan yapılan resmi açıklamada, Ezra Miller’ın Big Island’ın aşağı Puna bölgesinde ikinci derece saldırıdan tutuklandığı belirtildi. Polisler, olay yerine saat 01:10 civarında çağırıldı. 26 yaşındaki bir kadının alnına bir sandalye fırlattığı söylenen Miller, trafik çevirmesinde yakalanarak tutuklandı. Aktör, polisin yerel savcıyla görüşmesinin ardından sabah saat 4 sularında serbest bırakıldı. 

    Son zamanlarda yaşanan bu olaylar Miller'ın ilk vukuatları değil. Oyuncu iki yıl önce de İzlanda’nın Reykjavik kentindeki bir barda bir kadını boğazlayıp yere fırlatırken görüntülenmişti. Ayrıca Miller'ın çalıştığı setlerde de zaman zaman sinir krizleri yaşadığı biliniyor.

    Bütün bunlar ışığında Warner Bros'tan nasıl bir karar çıkacağı merakla bekleniyor. Ezra Miller'ın başrolünde yer aldığı Flash filminin çekimleri çoktan tamamlandı. Filmin 2023 yılında vizyona girmesi planlanmıştı ancak bu durumda, eğer Warner Bros aktör ile çalışmaya son verirse film vizyona girmeyebilir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top