Hesabım
    Alex Kurtzman, Tom Cruise'lu "Mumya" Filmini Hayatının En Büyük Başarısızlığı Olarak Değerlendirdi

    2017 tarihli "Mumya" filminin yönetmeni Alex Kurtzman, bu filmin hayatının en büyük hatası olduğunu düşünüyor.

    Universal Pictures'ın 1999 yapımı Brendan Fraser'lı "Mumya" filmiyle başlayan ikonik film serisini yeniden başlatma girişimi olan 2017 tarihli, başrolünü Tom Cruise'un üstlendiği "Mumya" filmi, üstünden beş yıl geçmiş olmasına rağmen hala büyük bir başarısızlık olarak anılıyor. 

    Film eleştirmenler, izleyiciler ve gişe açısından tam bir fiyaskoydu ve Universal'ın birçok filmden oluşacak "Karanlık Evren" (Dark Universe) girişimiyle ilgili iddialı planlarını tek hamlede baltaladı. "Mumya"nın başarısızlığının suçu, filmin her aşamasında yer alan yıldız ve yapımcı Tom Cruise ile o zamandan beri bir film yönetmemiş olan Alex Kurtzman'a yüklendi.

    Bingeworthy podcast'in yeni yayınlanan bölümünde konuşan Kurtzman, filmi "profesyonel ve kişisel hayatının en büyük başarısızlığı" olarak değerlendirdi. Fakat bu filmin başarısızlığının çok öğretici bir deneyim olduğunu da belirtti.

    Kurtzman'ın açıklamasının tamamı şu şekilde: "Başarılarınızdan hiçbir şey öğrenmediğiniz ve başarısızlıklarınızdan her şeyi öğrendiğiniz görüşüne katılma eğilimindeyim. Ve bu muhtemelen hem kişisel hem de profesyonel olarak hayatımın en büyük başarısızlığıydı. Pişman olduğum milyonlarca şey var ama aynı zamanda bana anlatılamayacak kadar güzel hediyeler de verdiler. O filmi yapana kadar yönetmen olmadım ve bu, film iyi yönetildiği için değil, iyi yönetilmediği içindi."

    Son yıllarda, başarılı olduğu televizyon yapımcılığı alanına dönen Kurtzman, aynı zamanda J.J. Abrams'ın modern Star Trek filmlerinin de ortak yazarı ve yapımcısı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top