Hesabım
    22 - 24 Nisan Hafta Sonu Gişe Verileri Açıklandı

    "Fantastik Canavarlar: Dumbledore'un Sırları" liderliği koruyor...

    Geçtiğimiz hafta sonu yaklaşık 130 bin kişi tarafından izlenen "Fantastik Canavarlar: Dumbledore'un Sırları", izleyici sayısı %53 azalmasına rağmen gişenin liderliğini sürdürüyor. Film bu hafta sonunda 61 bin 971 seyirci tarafından izlendi.

    Hem yerli hem de küresel gişedeki yolculuğu başarılı şekilde devam eden "Kirpi Sonic 2" ise 54 bin 830 seyirci tarafından izlenerek ikinci sıradaki yerini korudu. Bu hafta gişe listesinin üçüncü sırasında, vizyona yeni giren animasyon filmi "Cesur İtfaiyeci" yer alıyor. 23 Nisan tatilini sinemaya giderek değerlendirmek isteyen ailelerin tercihi olan film 20 bin 73 kişi tarafından izlendi.

    Toplam izleyici sayısı 5 milyonu aşan, kulak kulağa yayılarak hala sinema salonlarına çok sayıda seyirci çekmeye devam eden biyografi filmi "Bergen", vizyondaki sekizinci hafta sonunda 16 bin 871 kişi tarafından izlendi.

    Bu haftanın gişe listesinin beşinci sırasında ise 16 bin 850 seyirci ile açılış yapan Robert Eggers imzalı tarihi aksiyon filmi "Northman" (Kuzeyli) yer alıyor.

    İşte 22 - 24 Nisan haftasının en çok izlenen 10 filmi ve hafta sonu seyirci sayıları:

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top