Hesabım
    "Venom 3" Geliyor!

    Sony Pictures, CinemaCon'da Venom serisinin devam edeceğini açıkladı.

    Las Vegas'ta devam eden CinemaCon'da, bazı önemli duyuruların yanı sıra yeni çıkacak filmlerine ilk bakışı sunan ilk büyük stüdyo Sony Pictures oldu.

    Stüdyo şefi Tom Rothman, Tom Hardy'li "Venom" serisinin üçüncü filminin geleceğini resmi olarak duyurdu. Sony'nin bu kararı şaşırtıcı değil çünkü Tom Hardy'nin Spider-Man anti kahramanı olarak izleyici karşısına çıktığı ilk iki film, bugüne kadar küresel gişede toplamda 1.4 milyar dolar hasılat elde etti.

    Ekim ayında vizyona giren son film "Venom: Let There Be Carnage", ABD'de 90 milyon dolar gişe hasılatıyla pandeminin en iyi ikinci açılışına ve Ekim ayı için, şimdiye kadarki en iyi ikinci açılışa imza attı. Bunların hepsi Sony'nin kendi filmi "Spider-Man: No Way Home"un ABD/Kanada'da 260,1 milyon dolar ile şimdiye kadarki en büyük ikinci çıkışını elde etmesinden hemen önceydi. "Venom: Let There Be Carnage" dünya çapında 502 milyon dolar hasılat elde etti.

    Tom Rothman ayrıca yeni bir "Ghostbusters" filminin de yolda olduğunu duyurdu. Kasım 2021'de vizyona giren "Hayalet Avcıları: Öteki Dünya", 1984 yapımı Hayalet Avcıları ve 1989 yapımı Hayalet Avcıları 2'nin hikayesini devam ettirerek, serinin orijinal  filmlerine konu olan olaylardan yaklaşık otuz yıl sonrasına odaklanıyordu. Orijinal oyuncu kadrosunun da geri döndüğü film küresel olarak yaklaşık 200 milyon dolar hasılat elde etti. 

    Her iki filmle ilgili de henüz kimlerin oynayacağı, yöneteceği gibi konularda ayrıntılı bilgiler henüz paylaşılmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top