Hesabım
    "Hot Wheels" Filmine J.J. Abrams Dahil Oldu

    Abrams, Warner Bros. ve Mattel Films'in üzerinde çalıştığı live-action "Hot Wheels" filminin yapımcılığını üstlenecek.

    J.J. Abrams'ın yapım şirketi Bad Robot, Mattel Films ve Warner Bros. Pictures için live-action "Hot Wheels" film uyarlaması yapmaya hazırlanıyor. 

    Mattel'e ait olan 54 yıllık oyuncak araba markası, şimdiye kadar 8 milyardan fazla oyuncak satarak dünyanın lider oyuncak markası konumunda bulunuyor. Live-action "Hot Wheels" uyarlaması yaklaşık 10 yıldır gündemdeydi ancak bugüne kadar ciddi adımlar atılmamıştı.

    Film, dünyanın en "sıcak" ve en şık arabalarından, canavar kamyonlarından ve motosikletlerinden bazılarını bir araya getirecek yüksek gazlı bir aksiyon olarak tarif ediliyor. Erken geliştirme aşamasında olan filmin, şimdilik adı, oyuncu kadrosunda hangi isimlerin yer alacağı ya da filmin yönetmenliğini kimin üstleneceği henüz belli değil.

    Yine bir Mattel oyuncağına dayanan, Greta Gerwig'in yönettiği ve kadrosunda Margot Robbie, Ryan GoslingAmerica Ferrera gibi yıldız isimlerin yer aldığı "Barbie" filminin ise önümüzdeki yıl vizyona girmesi bekleniyor. "Barbie" de uzun zamandır gündemde olan bir film projesiydi. Her iki projenin de somutlaşmasıyla Mattel Films projelerinde işler nihayet ilerliyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top