Hesabım
    Warner Bros, HBO Max İçin Çekilen "Batgirl" Filmini Vizyona Taşıyacak

    Adil El Arbi ve Bilall Fallah tarafından yönetilen filmin başrolünü Leslie Grace üstleniyor.

    Warner Bros. Discovery'deki yeni yönetimle birlikte, yapım ve geliştime aşamasındaki her proje yeniden gözden geçiriliyor ve bazı filmlerle ilgili bariz değişiklikler olabilir gibi görünüyor.

    Warner Bros. ilk olarak orta büyüklükteki süper kahraman filmlerini doğrudan HBO Max'te yayınlamayı ve böylece platformun abone sayısını arttırmayı planlamıştı. Hem "Batgirl" hem de "Blue Beetle" filmleri başlangıçta bu amaçla planlanmıştı. 

    "Blue Beetle"ın HBO Max öncesinde sinemalarda da gösterime gireceği bir süre önce belli olmuştu ancak çekimleri tamamlanan, 70 milyon dolar bütçeli "Batgirl" doğrudan HBO Max için tasarlandı ve çekildi. 

    Ancak şu anda "Batgirl" için de durum değişmiş olabilir. Puck News'ın haberine göre, DC Films ve Warner Bros. Pictures, filmi vizyona sokmayı düşünüyor. Filmi sinema gösterimine uygun hale getirmek için müzik, görsel efekt gibi post prodüksiyon aşamalarına daha fazla para harcanması gündemde. 

    "Batgirl" Gotham Polis Komiseri James Gordon'ın (J.K. Simmons) kızı olan Barbara Gordon'ın (Leslie Grace) Batgirl'e dönüşme hikayesini anlatacak. Filmin en çok heyecan uyandıran özellliklerinden biri de ilk olarak 1989'da ve 1992'de Tim Burton tarafından yönetilen Batman ve Batman Returns filmlerinde başrolde izlediğimiz usta oyuncu Michael Keaton'ın yeniden Batman olarak karşımıza çıkacak olması.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top