Hesabım
    Alex Garland'ın Korku - Bilim Kurgu Filmi "Men"den Altyazılı Fragman

    A24 yapımı filmin başrolünde Oscar adayı Jessie Buckley yer alıyor.

    2014 yapımı "Ex Machina" ve 2018 yapımı "Annihilation" gibi çok beğenilen bilim kurgu ve gerilim filmlerine imza atan başarılı yönetmen ve senarist Alex Garland'ın üçüncü uzun metraj projesi olan "Men" filminden altyazılı fragman yayınlandı. A24 yapımı "Men" 3 Haziran'da seyirciyle buluşacak.

    Filmin başrolünde, "The Lost Daughter" filmindeki performansıyla En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Oscar'ına aday gösterilen Jessie Buckley yer alıyor. Filmde Buckley'e, Paapa Essiedu ve birden fazla karakteri canlandıran Rory Kinnear eşlik ediyor. 

    Tuhaf ve karanlık hikayelere olan tutkusuyla tanınan Alex Garland'ın şimdiye kadarki en tuhaf projesi gibi görünen "Men" tür olarak da bilim kurgudan ziyade korkuya yakın görünüyor. Senaryosu da Garland tarafından kaleme alınan film, kocasının ölümünden sonra bozulan psikolojisini toparlamak amacıyla İngiltere'nin kırsal bölgelerinde tek başına bir tatile çıkan genç bir kadının karşılaştığı enteresan olayları anlatıyor.

    Harper'ın (Jessie Buckley) başlangıçta şehirden uzak güzel bir tatil gibi görünen bu kaçışı, kaldığı kır evinin etrafını çeviren ormanlarda yaşayan birinin ya da bir şeyin kendisini izlemeye başladığını fark etmesiyle birlikte adeta bir kabusa dönüyor...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top