Hesabım
    "The Batman 2" Resmen Duyuruldu!

    Warner Bros. "The Batman" devam filmi için beklenen resmi açıklamayı nihayet yaptı.

    Warner Bros. nihayet "The Batman" devam filmi için beklenen açıklamayı yaptı ve "The Batman 2"nin geleceğini resmen duyurdu. Las Vegas'taki CinemaCon sunumunu bu duyuruyla başlatan Warner Bros, ayrıca başroldeki Robert Pattinson ve yönetmen Matt Reeves'in yanı sıra tüm ekibin devam filmi için geri döneceğini de açıkladı.

    Seyircilere teşekkür etmek için kısa bir konuşma yapan Matt Reeves, "Bu benim için heyecan verici," dedi ve karakterin büyük bir hayranı olduğunu ve "bir sonraki bölümde bu dünyaya geri dönmek için heyecanlı olduğunu" da sözlerine ekledi.

    Küresel çapta toplamda 759 milyon dolar hasılatı elde eden "The Batman" 2022'nin en iyi açılış yapan filmi oldu. Film ayrıca, Warner Bros Pictures'ın sinema gösterimlerine geri dönüşünü de sağladı. Uzun zamandır vizyona giren filmlerini aynı anda HBO Max'te de yayınlamayı tercih eden stüdyo, "The Batman"i dijital olarak yayınlamadan önce 45 gün bekledi. 

    "The Batman" geçtiğimiz hafta HBO Max'te yayınlandı ve analiz şirketlerinden gelen bilgilere göre, platformda yayınlanan filmlerin hepsinden çok daha yüksek izlenme oranları elde etti.

    "The Batman 2" için çekimlerin ne zaman başlayacağı, planlanan vizyon tarihi, oyuncu kadrosunda yer alacak isimler gibi konularda henüz bir açıklama yapılmadı. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top