Hesabım
    Megan Fox, Nişanlısı Machine Gun Kelly İle Birbirlerinin Kanını İçtiklerini Açıkladı!

    Megan Fox'a göre başarılı bir ilişkinin sırrı birbirinin kanını içmek, ama yalnızca ritüel amacıyla...

    Görünüşe göre oyuncu Megan Fox ve nişanlısı rapçi Machine Gun Kelly, aralarındaki aşkı canlı tutumak için tuhaf yöntemler tercih ediyorlar. Megan Fox'un Glamour UK ile gerçekleştirdiği bir röportajda açıkladığına göre, ikili birbirlerinin kanını içiyor!

    Medya utangaçlığıyla bilinen ünlü çift, geçtiğimiz Ocak ayında nişanlandıklarını duyurdular. Fox bu anı kişisel Instagram hesabında "Ona evet dedim... ve sonra birbirimizin kanını içtik" açıklamasıyle paylaşmıştı.

    Glamour UK röportajında Megan Fox'un bu konuda şaka yapmadığı ortaya çıktı. Ünlü oyuncu "Sanırım birbirimizin kanını içmek insanları yanıltabilir... İnsanlar bizi kadehlerle hayal ediyor, sanki Game of Thrones'taymışız ve birbirimizin kanını içiyoruz gibi... Oysa sadece birkaç damla, ama evet, arada sırada sadece ritüel amaçlar için birbirimizin kanını tüketiyoruz." şeklinde bir açıklama yaptı.

    Megan Fox bahsettiği "ritüllerin" ne olduğu konusuna da açıklık getirdi ve yeni aylarda ya da dolunaylar sırasında birbirlerinin kanını içtiklerini belirtti. "Ve bunu yaptığımda, bu bir geçit oluyor ya da belirli bir amaçla kullanılıyor." diye devam eden Fox, kontrollü davrandıklarını fakat Machine Gun Kelly'nin "çok daha gelişigüzel, telaşlı ve kaotik" olduğunu söyledi: "Göğsünü kırık camlarla kesip açmaya ve 'ruhumu al' demeye can atıyor."

    Bu gönderiyi Instagram'da gör

    Megan Fox (@meganfox)'in paylaştığı bir gönderi

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top