Hesabım
    "Açlık Oyunları" Efsanesi Devam Ediyor!

    Açlık Oyunları'nın öncesini anlatacak olan "The Ballad of Songbirds and Snake" filminin 2023 Kasım'ında vizyona gireceği açıklandı.

    Lionsgate, CinemaCon sunumunda "Açlık Oyunları" (Hunger Games) serisinin öncesini anlatacak olan "The Ballad of Songbirds and Snakes" filminden ilk tanıtımı yayınladı. Filmin vizyon tarihi 17 Kasım 2023 olarak açıklandı. 

    Tanıtım klibinde, şu anda yapım aşamasında olan filmden herhangi bir görüntü yoktu, yalnızca buzlu ağaç dallarının etkileyici görüntüsü üzerine altın rengiyle yazılmış "Dünya kimin kuş, kimin yılan olduğunu keşfedecek" yazısı yer aldı.

    Filmin oyuncu kadrosu da açıklanmadı. Filmin yönetmenliğini ise serinin önceki üç filmini de yöneten Francis Lawrence üstlenecek. Kitabın yazarı Suzanne Collins, senaryoyu Michael Arndt ve Michael Lesslie ile birlikte yazdı.

    "The Ballad of Songbirds and Snakes", bizim daha sonrasında Panem'in zalim başkanı olarak tanıdığımız Coriolanus Snow'un gençliğini anlatacak. Genç Snow'un 10. Açlık Oyunları sırasında (Katniss 74. Açlık Oyunlarında yarışmıştı) 12. bölgeden yoksul bir kız olan Lucy Gray'e akıl hocalığı yapmasını izleyeceğimiz filmde Snow ailesinin dağılışına tanıklık edeceğiz.

    Suzanne Collins'in çok satan macera roman serisinden uyarlanan "Açlık Oyunları" serisinin ilk filmi 2012 yılında vizyona girdi. Başrollerini Jennifer LawrenceJosh Hutcherson ve Liam Hemsworth'ün üstlendiği seri 2014 yılında iki bölüm olarak yayınlanan "Açlık Oyunları: Alaycı Kuş" ile son buldu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top