Hesabım
    "A Quiet Place" Spin-Off Filminin Adı ve Konusu Açıklandı

    "A Quiet Place" serisindeki olayların öncesini anlatacak filmin yönetmenliğini Michael Sarnoski üstlenecek.

    Paramount, aktör ve yönetmen John Krasinski tarafından yaratılan hit korku ve gerilim serisi "A Quiet Place"in (Sessiz Bir Yer) yan filminin resmi adını Las Vegas'ta gerçekleşen CinemaCon'da açıkladı. Film "A Quiet Place: Day One" olarak adlandırılacak ve uzaylıların dünyaya geldiği günü anlatacak. 

    2018 tarihli ilk film, dünyayı istila eden uzayılarla mücadele ederek hayatta kalmaya çalışan bir aileyi takip ediyordu. Tamamen kör olan fakat sese karşı aşırı duyarlı olan uzaylılar, hayatta kalmaya başarabilen insanları hayatlarına güvenli bir şekilde devam edebilmeleri için zekice yeni yollar geliştirmeye zorlar. 

    Krasinski'nin sessizliği güçlü bir araç olarak kullandığı "A Quiet Place", benzersiz bir sinema deneyimi yarattı. Bunun yanı sıra, sevgi dolu bir aileye odaklanmak, izleyiciye umursayacak bir şey verdi ve bu da filmin büyük bir başarıya ulaşmasına yardımcı oldu. Yalnızca 17 milyon dolarlık bir mikro bütçeyle, A Quiet Place uluslararası gişede 340 milyon dolardan fazla hasılat elde ederek Paramount için büyük bir kazanç sağladı.

    Tabii ki, ilk filmin başarısından sonra, Paramount bunu bir seriye çevirdi ve Krasinski geçen yıl yayınlanan bir devam filmi "A Quiet Place 2"nin yönetmeni olarak geri döndü. Krasinski ayrıca, şu anda erken geliştirme aşamasında olan ve 2025'te çıkması beklenen üçüncü filmi yönetmeye hazırlanıyor.

    "A Quiet Place: Day One" bu seriden bağımsız bir hikayeyi anlatacak ve olayların başladığı güne odaklanacak. Filmin yönetmenliğini, Nicolas Cage'in başrolde oynadığı "Pig" filmi ile büyük beğeni toplayan Michael Sarnoski yönetecek.

    Aslında bu film, uzaylıları Dünya'ya getiren meteor düşüşünü ilk gördüğümüz zaman olmayacak. "A Quiet Place 2"de Krasinski, Abbott ailesinin istilanın ilk gününde kaostan nasıl kurtulduğunu ve güvenli bir şekilde çiftliklerine nasıl çekildiğini gösteren heyecan verici bir sahne çekmişti. Ancak sahne, meteor yağmurundan sonra gezegene yayılan dehşete sadece kısa bir bakış sunuyordu. Dolayısıyla, felaket olayına adanmış bir filmin tamamı, hayranların bu uzaylıların topluma verdiği zararı anlamalarına yardımcı olabilir. Bunun yanı sıra, Abbott ailesinin talihsizlikleri izole bir kasabada gerçekleştiğinden, "A Quiet Place: Day One" kentsel kaos kullanarak dehşeti büyütme fırsatına da sahip.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top