Hesabım
    "Kim Demiş Kötüyüz Diye?" ABD Gişesindeki Liderliğini Koruyor

    Önümüzdeki hafta gişede esmesi beklenen "Doctor Strange" fırtınasından önceki sessizlikte "Kim Demiş Kötüyüz Diye?" zirvedeki yerini koruyor.

    ABD gişesinde bu hafta tam anlamıyla fırtına öncesi sessizlik yaşanıyor. "Doctor Strange in the Multiverse of Madness"ın vizyona girmesinden hemen önce, genel olarak düşük izlenme oranları dikkat çekiyor.

    Geçen haftanın gişe lideri olan DreamWorks animasyonu "Kim Demiş Kötüyüz Diye?" (Bad Guys) bu hafta da liderliğini koruyor. Film ikinci hafta sonunda 16 milyon dolar hasılat elde ederek toplamda 44.4 milyon dolara ulaştı. İkinci sırada ise 11.4 milyon dolarlık hafta sonu hasılatı ile Paramount'un "Kirpi Sonic 2" (SOnic the Hedgehog 2) filmi yer alıyor. Toplam hasılatı 160 milyon doları geride bırakan film, ABD'de en yüksek kar eden video oyunu uyarlaması oldu.

    ABD gişesinin üçüncü sırasında "Fantastik Canavarlar: Dumbledore'un Sırları" bulunuyor. Film, gişedeki üçüncü hafta sonunda yalnızca 8.3 milyon dolar hasılat elde edebildi ve toplam hasılatı 79.6 milyon dolara ulaştı. Fantastik Canavarlar serisinin üçüncü filminin dünya çapındaki hasılatı ise 329 milyon dolar oldu. Dolayısıyla serinin iptal edilmesi hakkındaki düşüncelerin rafa kalkması olası.

    Rober Eggers imzalı epik Viking draması "Kuzeyli" (Northman), vizyondaki ikinci hafta sonunda 6.3 milyon dolar elde ederek gişenin dördüncü sırasındaki yerini korurken, Daniel Scheinert ve Daniel Kwan imzalı "Her Şey Her Yerde Aynı Anda" (Everything Everywhere All at Once) 5.5 milyon dolarlık hafta sonu hasılatı ile beşinci sıraya yükselerek yeniden ilk beşe girdi. ABD ve Kanada'daki toplam hasılatı 35.5 milyon dolar olan film, A24'ün şimdiye kadarki en yüksek hasılat yapan filmi oldu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top