Hesabım
    "Kirpi Sonic 2" En Yüksek Hasılat Elde Eden Video Oyunu Uyarlaması Oldu!

    "Kirpi Sonic 2", bir önceki filmin hasılatını geride bırakarak ABD'de şimdiye kadarki en yüksek hasılatı yapan video oyunu filmi oldu.

    Vizyondaki dördüncü haftasında, ABD gişesindeki başarılı ilerleyişine devam eden "Kirpi Sonic 2", tüm zamanların en yüksek gişe hasılatına imza atan video oyunu uyarlaması film oldu.

    Serinin 2020 tarihli ilk filmi de gişede başarılı olmuş ve ABD'de, toplamda 146 milyon dolar hasılat elde etmişti. "Kirpi Sonic 2" ise şimdiden 160 milyon dolarlık gişe hasılatını geride bıraktı. 

    Vizyona girdiğinde hem Jared Leto liderliğindeki "Morbius"u hem de Sandra Bullock ve Channing Tatum'un "The Lost City"sini gölgede bırakan "Kirpi Sonic 2", 71 milyon dolarlık açılış hasılatıyla ABD gişesinin zirvesine yerleşmişti. Film, bu hasılat ile video oyunlarından uyarlanan filmler arasında en yüksek açılış yapan film konumuna yerleşti. Bu rekor daha önce 58 milyon dolar ile "Kirpi Sonic" filmindeydi.  

    Bir video oyunu filminin, büyük stüdyolardan çıkan büyük filmler karşısında bu kadar yüksek hasılat elde etmesi oldukça etkileyici. "Kirpi Sonic 2", devam eden pandeminin gişe rekorları kıran filmleri öldürmediğini ve aynı zamanda video oyunu uyarlamalarının kaynak materyalin ruhunu ihlal etmeyecek şekilde yapılabileceğini kanıtladı.

    Kirpi Sonic 2'de, Dr. Robotnik rolüyle sevilen oyuncu Jim Carrey ve X-MenEnchantedWestworld gibi yapımlarda izlediğimiz James Marsden, ilk filmdeki rollerine geri dönerken; Sonic'in orijinal seslendirmesini, ilk filmde olduğu gibi Ben Schwartz üstleniyor. Devam filminde kadroya Knuckles karakterini seslendiren Idris Elba da ekleniyor. Her iki film de Jeff Fowler tarafından yönetildi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top