Hesabım
    "Spider-Man"in 20. Yılı İçin Videolu Kutlama!

    "Spider-Man: No Way Home"un resmi Twitter hesabı, Sam Raimi'nin orijinal "Spider-Man" filminin 20. yıl dönümünü bir hatıra videosu ile kutladı.

    Sam Raimi'nin yönettiği ve Tobey Maguire'ın başrolünde yer aldığı ilk "Spider-Man" (Örümcek Adam) filmi bundan tam 20 yıl önce vizyona girdi. Marvel'ın "Spider-Man: No Way Home" filminin resmi Twitter hesabı, filmin 20. yılını özel bir video paylaşarak kutladı.

    Dünya çapında 825 milyon doların üzerinde hasılat yaparak gişede büyük bir başarı elde eden "Spider-Man" tüm zamanların en biçimlendirici ve etkili süper kahraman filmlerinden biri olmaya devam ediyor. Filmin başarısı kaçınılmaz olarak devam filmlerini beraberinde getirdi.

    Yönetmen Sam Raimi ve Tobey Maguire, 2004 yılında "Spider-Man 2" ve 2007 yılında "Spider-Man 3" için yeniden bir araya geldi. Film ayrıca izleyicileri Kirsten Dunst'ın MJ'si, James Franco'nun Harry'si ile tanıştırdı. Filmin kötü adamı Osborn/Green Goblin rolünde ise Willem Dafoe yer almıştı. 

    İlk kez 2002 yılında Peter Parker / Spider-Man olarak izleyici karşısına çıkan Tobey Maguire, yıllar sonra "Spider-Man: No Way Home"da yeniden aynı rolü tekrarladı. Böylece, henüz Marvel Sinematik Evreni'nin oluşturulmadığı yıllarda çıkan orijinal Spider-Man serisi de Marvel evrenine dahil oldu.

    Maguire'ın yanı sıra Willem Dafoe de Green Goblin rolünü yineledi. Her iki karakterin de dönüşleri hayranlar tarafından büyük beğeni topladı ve birçoğu hala Maguire'ı en iyi Spider-Man ve Dafoe'nin Green Goblin'ini de serinin en iyi kötülerinden biri olarak görüyor.

    2000'li yıllara damga vuran Spider-Man üçlemesiyle, süper kahraman filmleirnin altın çağını başlatan Sam Raimi ise Marvel'ın son filmi "Doctor Strange in the Multiverse of Madness"ın yönetmenliğini üstlenerek yeniden türe geri dönüş yaptı.

    Resmi "Spider-Man: No Way Home" Twitter hesabının paylaştığı 20. yıl özel videosu, filmden üç unutulmaz anın, çizgi roman paneli tarzındaki bir derlemesini içeriyor. Videoda Spider-Man'in MJ ile ikonik baş aşağı öpücüğü, Spider-Man ve Green Goblin arasındaki Times Meydanı savaşı ve Spider-Man'in yanan binada Green Goblin'in jilet yarasalarıyla mücadelesi yer alıyor.

    Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz:

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top