Hesabım
    Macera - Gerilim Filmi "Karanlık Madde"den Fragman!

    Türk sinemasında, kendi kategorisindeki ilk film olma özelliğini taşıyan "Karanlık Madde"den ilk fragman paylaşıldı.

    Türk sinemasında, kendi kategorisinin ilk filmi olma özelliği taşıyan "Karanlık Madde"den ilk fragman paylaşıldı! 

    Tamamı doğada geçen "Karanlık Madde" seyircileri alışılmış gerilim filmlerinin aksine cin, şeytan, peri gibi doğaüstü varlıklar ya da katiller gibi öğeler ile değil; kahramanlarının Aladağlar'da yaşadığı olaylar ile germeyi hedefliyor. İman Tahsin tarafından yazılan ve yönetilen filmin oyuncu kadrosunda Ahmet Pınar, Nihan Aşçı, Orkun Olgar ve Ahmet Yıldırım gibi isimler bulunuyor.

    "Karanlık Madde" ismini, kuantum fiziğinin en önemli terimlerinden birinden alıyor. Bu madde gözle göremediğimiz, elle tutamadığımız ama varlığını hissettiğimiz bir madde çeşidi olarak tanımlanıyor. 

    Filmin öyküsünü ana karakter Can'ın gözünden deneyimliyoruz. Hollywood sinemasından aşina olduğumuz türde zihin oyunları içeren ve izleyenleri düşünmeye sevk eden "Karanlık Madde", yaşananların ne kadarı gerçek ne kadarı değil konusundaki yorumu da seyirciye bırakıyor. Özellikle senaryosu, türü, çekim lokasyonu gibi konularda sıra dışı olmayı başaran film, giderek yükselen temposu ile seyircilere süreklli olarak "Ne oldu şimdi?" sorusunu sordurmayı hedefliyor.

    "Karanlık Madde"nin müzikleri İranlı besteci Kamyar Behbahani tarafından bestelendi. Filmin çok sıradışı olduğunu düşünen Behbahani aynı farklılığı kullandığı enstrumanlara taşıdı ve metal testereleri keman yayı ile kullanarak özel sesler tasarladı.

    "Karanlık Madde" 3 Haziran'da sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top