Hesabım
    Michael Keton Bir Kez Daha Kamera Arkasına Geçiyor

    Usta oyuncu, başrolünde yer alacağı gerilim filmi "Knox Goes Away"in yönetmenliğini de üstlenecek.

    Michael Keaton, kariyerinde ikinci kez kamera arkasına geçmeye ve kendisinin de başrolde olduğu kara gerilim filmi "Knox Goes Away"i yönetmeye hazırlanıyor.

    Filmin senaryosu Gregory Poirier tarafından kaleme alındı. "Büyük Hazine: Sırlar Kitabı", "Kapımdaki Casus" gibi filmlerin senaryolarına imza atan Poirier, en çok John Singleton tarafından yönetilen "Rosewood" filminin senaryosu ile tanınıyor. Poirier bu senaryo için Amerikan Yazarlar Birliği (WGA) tarafından ödüllendirilmişti. 

    "Knox Goes Away", Cannes Film Festivali'nde düzenlenen ve sinema endüstrisinin her alanından katılımcıları ağırlayan film pazarında görücüye çıkacak. Çekimlerin ise önümüzdeki yazın sonlarında,Los Angeles'ta başlaması planlanıyor. 

    Haberi duyuran The Wrap, filmin özetini de paylaştı: "Knox Goes Away", hızlı ilerleyen bir tür bunama teşhisi konulan ve kendisine yabancılaşmış olan yetişkin oğlunun hayatını kurtararak kendisini özgürleştirme imkanı bulan bir kiralık katilin hikayesini anlatıyor. Ancak bunu başarabilmek için hem polisle hem de hzıla bulanıklaşan zihniyle mücadele etmesi gerikiyor. 

    Michael Keaton ilk kez 2008 yılında "The Merry Gentleman" filmini yönetmiş ancak bu yönetmenlik denemesiyle genel olarak olumsuz eleştiriler almıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top