Hesabım
    Woody Harrelson, Simu Liu ve Djimon Hounsou Aynı Projede!

    Üç yıldız isim, aynı adlı belgesele dayanan "Last Breath" adlı gerilim filminde başrolü paylaşacak.

    Alex Parkinson ve Richard de Costa'nın birlikte yönettiği, 2019 yapımı belgesel "Last Breath" (Son Nefes), Kuzey Denizi'nin dibinde sadece beş dakikalık oksijenle mahsur kalan ve 35 dakika içinde kurtarılmazsa hayatını kaybedecek olan bir dalgıç hakkındaydı. 

    Aynı hikayeden esinlenen ve aynı adı taşıyan kurmaca film "Last Breath"in senaryosunu Mitchell LaFortune yazdı. Filmin yönetmenliğini, belgeseli de yöneten Alex Parkinson üstlenecek. Filmin başrollerini Simu LiuWoody Harrelson ve Djimon Hounsou paylaşacaklar.

    Marvel'ın "Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings" filminin yıldızı olan Simu Liu, aynı zamanda Greta Gerwig tarafından yönetilen yıldız kadrolu "Barbie" filminin de oyuncu kadrosuna dahil oldu. Son olarak "Venom: Let There Be Carnage" filminde rol alan Woody Harrelson, Cannes'da yarışacak olan yeni filmi "Triangle of Sadness" (Hüzün Üçgeni) ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Djimon Hounsou ise, şu sıralarda Zack Snyder'ın merakla beklenen bilim kurgu ve aksiyon filmi "Rebel Moon"un çekimlerini gerçekleştiriyor.

    Cannes'daki film pazarında satışa sunulacak olan projenin yapımcılığını Paul Brooks, David Brooks, Stewart le Maréchal, Al Morrow, Anna Mohr-Pietsch ve Jeremy Plager üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top