Hesabım
    Johnny Depp’in Karayip Korsanları’na Dönmesi İçin İmza Kampanyası Başlatıldı

    Kampanyaya yaklaşık 800 bin kişi destek verdi.

    Eski eşi Amber Heard'e açtığı iftira davası devam eden Johnny Depp'in, Karayip Korsanları serisinde canlandırdığı Jack Sparrow rolüne dönmesi için imza kampanyası başlatıldı.

    Johnny Depp'in, Amber Heard'in kendisine iftira attığını, şiddet suçlamalarının asılsız olduğunu ve asıl şiddet görenin kendisi olduğunu savunduğu dava henüz sonuçlanmadı. Heard tarafından ortaya atılan şiddet iddiaları nedeniyle kariyerinin sekteye uğradığını belirten Depp, Disney'in kendisini Karayip Korsanları serisinden bu nedenle çıkardığını öne sürmüştü.

    Amber Heard'in avukatı ise mahkemeye, bu kararın çok daha önceden alındığına dair kanıtlar sunmuş ve Johnny Depp'in daha önceki bir açıklamasında kendisine milyonlar da verseler Jack Sparrow rolüne geri dönmeyeceğini söylediğini gündeme getirmişti.

    Tüm dünyanın takip ettiği duruşma, verilen bir haftalık aranın ardından devam edecek. Bu arada Depp'in haksızlığa uğradığını düşünen hayranları bir imza kampanyası başlattılar. Change.org üzerinden düzenlenen "Johnny Depp’i Kaptan Jack Sparrow Olarak Geri İstiyoruz" başlıklı kampanyada imza sayısı 800 bin kişiye yaklaşmış durumda. Hedeflenen imza sayısı ise 1 milyon.

    Kampanya sayfasında şu ifadeler yer alıyor: "Johnny Depp son zamanlarda Kaptan Jack Sparrow rolünden dışlandı. Bunun gerçek sebebini tam olarak bilmiyoruz. Bu rolü, efsanevi fon müziği çalarken teknesiyle Port Royal'e vardığını ilk gördüğümüz 2003'ten beri oynuyor. Ama hiç Jack Sparrow olmadığını hayal edebiliyor musunuz? Destansı girişler yok, mizahi diyaloglar yok ve aynı anda en iyi ve kötü şansı olan adam yok... Johnny Depp veya Jack Sparrow olmadan batacaklarını, o ufka asla ulaşamayacaklarını bilmiyorlar mı? Sizin için hiçbir şey ifade etmese bile lütfen, Johnny Depp'i GERÇEKTEN Siyah İnci'nin Kaptanı olarak isteyenler için bu kampanyayı imzalayın! Rolden çekilmek oyuncunun kendi tercihi DEĞİLSE, onu tekrar denizlere hükmetmesi için geri getirmeleri gerekiyor."

    Kampanyaya şu ana kadar 797.221 kullanıcı katıldı. Hayranların desteğinin, yapımcıların gözünde bir karşılığı olup olmayacağı şu an için belirsiz. Geçtiğimiz günlerde Amber Heard'in Aquaman 2'den çıkarılması için de bir imza kampanyası başlatılmış ve çok sayıda destek toplanmıştı. Her iki oyuncunun kariyeri de davanın sonucuna bağlı olarak değişecek gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top