Hesabım
    "Dirty Dancing 2" Geliyor!

    2024 yılında çıkması beklenen filmi yönetecek isim belli oldu.

    Başrollerini Jennifer Grey ve Patrick Swayze'nin üstlendiği, 1987 yapımı "Dirty Dancing"e (İlk Aşk, İlk Dans) yıllar sonra bir devam filmi geliyor. Lionsgate, bir devam filminin gündemde olduğunu 2020 yılında duyurmuştu ancak şimdiye kadar bu konuda somut adımlar atılmamıştı.

    Jennifer Grey'in Frances "Baby" Houseman rolünü tekrarlayacağı filmi yöneteck isim; "50/50", "The Wackness", "Nine Perfect Strangers" gibi yapımlara imza atan senarist, yönetmen ve yapımcı Jonathan Levine oldu. Yönetmenliğini devralmadan önce projeye yapımcı olarak dahil olan Levine, devam filminin senaryosunu da Elizabeth Chomko ile birlikte kaleme aldı.

    Yine "Dirty Dancing" olarak adlandırılan devam flmi için bu yılın sonlarında sete çıkılması planlanıyor. Film 2024 yılında izleyiciler ile buluşacak. Orijinal filmde Jennifer Grey'e eşlik eden ve unutulmaz dans sahnelerine imza atan Patrick Swayze, 2009 yılında hayata veda etti. Fakat yapımcılar filme Swayze'nin anısını bir şekilde dahil etmek için çalıştıklarını açıkladılar. 

    Filmin konusu gizli tutuluyor ve oyuncu kadrosunda yer alacak isimler de henüz belli değil. Yönetmen Jonathan Levine, filmde orijinal filmin müziklerinin yanı sıra 90'lı yıllardan hip-hop parçalara yer verildiğini söyledi. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top