Hesabım
    Andy Garcia'lı "Father of the Bride"dan Fragman!

    1991 yapımı "Gelinin Babası" filminin günümüze uyarlanan hikayesinde başrolleri Andy Garcia, Gloria Estefan ve Adria Arjona paylaşıyor.

    HBO Max'in, 1991 tarihli Diane Keaton ve Steve Martin'li "Gelinin Babası" filminin yeniden uyarlaması "Father of the Bride"dan ilk fragman paylaşıldı. İçinde yaşadığımız dünyayı yansıtacak şekilde güncellenen hikayede, panikleyen ebeveynleri bu kez Andy Garcia ve Gloria Estefan canlandıracak. 

    Fragmanda, Sofia (Adria Arjona) adlı genç bir kadının ebeveynleri Billy (Garcia) ve Ingrid'e (Estafan) kısa süreli erkek arkadaşı Adan (Diego Boneta) ile nişanlandığını söyleyerek hayatlarının sürprizini yaşattığını gösteriyor. 

    Geleneksel bir Küba-Amerikalı ailen reisi olan Billy, düğün masraflarını ödemekte ve uzun süredir devam eden birçok geleneğe ayak uydurmakta ısrar edince gerilim artmaya başlar. Genç çiftin evlilik hazırlıkları devam ederken, aslında boşanmak üzere olan Billy ve Ingrid, bu haberi düğün bitene kadar saklamaya çalışırlar. 

    Gaz Alazraki tarafından yönetilen filmin senaryosu Matt Lopez tarafından kaleme alındı. Senaryo, daha önceki uyarlamalarda olduğu gibi Edward Streeter tarafından yazılan aynı adlı romandan uyarlandı. 

    Oyuncu kadrosunda ayrıca Isabela Merced, Enrique Murciano, Macarena AchagaAna Fabrega ve Chloe Fineman gibi isimlerin yer aldığı "Father of the Bride" 16 Haziran'da izleyici ile buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top