Hesabım
    İstismar Davaları Nedeniyle Setlerden Uzak Kalan James Franco Yeni Projesini Duyurdu

    Franco, Jon Amiel'in yöneteceği aksiyon - gerilim filmi "Mace"in başrolünü üstlenecek.

    James Franco, 2019 yılında cinsel istirmar iddialarıyla gündeme gelmiş ve yargılanmıştı. Aradan geçen üç yılda herhangi bir projede rol almayan Franco, yeni projesini duyurdu. 

    Ünlü oyuncu "Entrapment" ve "The Core" gibi filmlere imza atan yönetmen Jon Amiel tarafından yönetilecek olan "Mace" adlı aksiyon ve gerilim filminde başrolü üstlenecek. Myriad Pictures'ın uluslararası hakları için önümüzdeki günlerde Cannes'da satışa çıkaracağı projede yer alacak diğer oyuncular henüz belli değil. 

    Senaryosu David Chisholm tarafından yazılan film, birbirinden çok farklı iki polisin hikayesini anlatıyor. Mace (James Franco), yozlaşmış ve tehlikeli bir biçimde dengesiz olan kıdemli bir polistir. Virgil Woods ise Mace gibilerine rağmen sistemi düzeltebileceğine inanan genç bir polistir. Amerika sokaklarındaki ırkçı adaletsizlikten bıkmış durumda olan ve Mace'in zorbalığına karşı dik durmayı seçen Woods, Mace'in şehri mahvetmesiini durdurmak için inandığı her şeyi riske atar...

    James Franco'nun oyunculuğa ara vermesine yol açan dava, 2019'da Sarah Tither-Kaplan ve Toni Gaal tarafından açıldı. İki isim, Franco ve ortaklarının, bir öğretmen ve işveren olarak güçlerini kullanıp, projelerinde rol alma fırsatı sağlama vaadiyle kız öğrencilere karşı yaygın olarak uygunsuz ve cinsel içerikli davranışlarda bulunduklarını iddia ettiler. Franco ve iş ortağı Vince Jolivette tarafından 2014'te açılan bir oyunculuk okulu için ayda 300 dolar ödediklerini, korkutulduklarını ve cinsel olarak nesnelleştirildiklerini iddia ederek dolandırıcılık kurbanı olduklarını savundular. 

    Franco'nun avukatları davadaki iddiaları "yanlış ve kışkırtıcı, yasal olarak temelsiz" savunmasıyla reddetmiş olsa da geçtiğimiz yaz uzlaşamak için 2.235.000 dolar ödemeyi kabul ettiler.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top