Hesabım
    Adam Sandler'lı "Hustle"dan Altyazılı Fragman

    Adam Sandler, Netflix'in NBA draması "Hustle" ile bir kez daha dramatik bir yapımla izleyici karşısına çıkıyor.

    Adam Sandler'ın, Netflix ile olan prodüksiyon anlaşması kapsamındaki son filmi "Hustle"dan ilk fragman paylaşıldı. Sandler filmin hem başrolünü hem de yapımcılığını üstleniyor. Spor draması "Hustle"ın diğer bir yapımcısı ise efsanevi basketbolcu LeBron James.

    Adam Sandler filmde "Philadelphia 76ers" takımının yetenek avcısı Stanley "Sugarman" Beren karakterini canlandırıyor. Sugarman, hayatta yalnızca bir kez karşılaşılabilecek muazzam bir yetenek keşfettiğinde, yurtdışında zorlu bir hayatı olan bu basketbolcuyu, takımın onayı olmadan Amerika'ya getirmeyi kendisine görev edinir. İspanya'da sokakta basketbol oynarken keşfedilen Bo Cruz ve Sugarman'ın her şeye ve bütün karşı çıkanlara rağmen, NBA'de başarılı olmak için gerekenlere sahip olduklarını kanıtlamak için son bir şansları vardır...

    Yetenekli basketbolcu Bo Cruz karakteri filmde NBA oyuncusu Juancho Hernangomez tarafından canlandırılıyor. Jeremiah Zagar tarafından yönetilen filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Queen Latifah, Ben Foster, Kenny SmithAnthony Edwards ve Robert Duvall yer alıyor. "Hustle"ın senaryosu, daha önce "Remember Me", "The Lucky One" gibi filmlerin senaryolarını kaleme alan ve "A Star is Born" senaryosuyla Oscar adaylığı elde eden Will Fetters ve Taylor Materne tarafından kaleme alındı.

    "Hustle" 8 Haziran'da Netflix'te!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top