Hesabım
    Anthony Hopkins'li Gerilim Filmi "Zero Contact"tan Fragman!

    Pandemi döneminde online olarak çekilen flmin yapımcılığını 17 farklı ülke üstlendi.

    Bundan birkaç yıl önce, herhangi bir nedenden dolayı evlerimize kapanmamız gerektiği fikrini kabul etmemiz imkansızdı. Ancak 2020 yılında yaşadığımız ve etkisi hala süren Covid-19 pandemisiyle karşılaştıktan sonra karantinanın insana neler yapabileceğini hepimiz çok iyi biliyoruz. 

    Tüm insanlığın tecrit altında yaşadığı fütüristik gerilim filmi "Zero Contact"ın karakterleri için durum daha da kötü. Filmin hikayesi, eksantrik bir milyarderin ölümünden sonra önemli bir görevi devralan bir grup insanın etrafında gelişiyor. Sorun şu ki bu ekip, görevlerinin insanlığa yardım mı edeceğini yoksa onu tamamen mahkum mu edeceğini bilmiyor.

    "Zero Contact"ın fragmanında, Oscar'lı usta oyuncu Anthony Hopkins'in canlandırdığı milyarder Finley Hart karakterinin oğlu ve diğer dört kişiye bir dizi video mesaj bıraktığını görüyoruz. Hart, seçtiği ekibin dünyanın sonunu getirecek olan ölümcül bir felaket olayını durdurması gerektiğini belirtir ve kendi ölümünün tesadüfi olmadığını, bir "yeniden etkinleştirme planını" harekete geçirmek için daha büyük bir şeyin parçası olduğunu ortaya çıkarır. Gizemli ve komplo teorilerini kışkırtan fragman elbette ki gerçekte neler olup bittiğini ve Hart'ın sakladığı sırları açığa çıkarmıyor.

    Ayrıca, hikaye ilerledikçe, evlerinde sıkışıp kalan ana kadronun bahçelerinde gizemli figürlerin ortaya çıkmaya başladığını ve güvende olmadıklarını görüyoruz. Ve olaylar daha da kötüye gidiyor: hikayede zaman yolculuğu faktörleri nedeniyle gerçeklik üzerindeki kavrayışlarını kaybetmeye başlıyorlar ve aniden kendi hayatlarında meydana gelen bazı değişiklikleri açıklayamıyorlar.

    "Zero Contact" 27 Mayıs'ta dijital olarak yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top