Hesabım
    "Çığlık 6"da Hangi Karakterleri Göreceğiz?

    Çığlık serisinin 6. filmi 2023 ilkbaharında izleyiciyle buluşacak.

    En ikonik korku filmi serilerinden biri olan "Çığlık", önümüzdeki yıl izleyicilerle buluşacak 6. film ile devam edecek. 1996 yılında Wes Craven tarafından yönetilen "Çığlık" (Scream) ile başlayan seri, sonraki yıllarda yine Wes Craven tarafından yönetilen 3 film ile devam etmişti.

    Geçtiğimiz Ocak ayında vizyona giren ve ilk filmle aynı adı taşıyan "Çığlık" (2022) ise Matt Bettinelli ve Olpin Tyler Gillett tarafından yönetildi ve 2011 yılındaki "Çığlık 4"ten tam 11 yıl sonra Sidney Prescot (Neve Campbell), Gale Weathers (Courtney Cox) ve Dewey Riley (David Arquette) karakterlerini yeniden izleyiciyle buluşturdu. 

    Film aynı zamanda birçok yeni karakteri de tanıttı. Her zamanki gibi bu karakterlerin büyük bir kısmı hayalet maskeli katilin katliamından kurtulamasa da filmin sonunda bizimle kalan 4 kişi vardı: Sam (Melissa Barrera), Mindy (Jasmin Savoy Brown), Chad (Mason Gooding) ve Tara (Jenna Ortega).

    Variety'de yer alan habere göre, bu dört oyuncu 2023 yılında gelecek "Çığlık 6"da da aynı rollerini tekrarlayacaklar. Film, hayatta kalmayı başaran dört gencin Woodsboro'dan ayrılmasını ve başka bir şehride yeni bir hayata başlamaya çalışmasını anlatacak.

    Beşinci filmi hayata geçiren ekip, yani senaristler James Vanderbilt ve Kevin Williamson ile yönetmenler Matt Bettinelli-Olpin ve Tyler Gillett, 6. film için de iş birliği yapıyor. Filmde Cortney Cox ve Neve Campbell'in rol alıp almayacağı ise halen gizemini koruyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top