Hesabım
    "Avatar 2" Fragmanı İzlenme Rekoru Kırdı!

    Pazartesi günü online olarak yayınlanan "Avatar: Suyun Yolu" filminin fragmanı tüm zamanların en çok izlenen fragmanları arasında girdi.

    James Cameron'ın merakla beklenen devam filmi "Avatar: Suyun Yolu" filminin fragmanı, ilk olarak geçtiğimiz hafta sonu vizyona giren "Doktor Strange Çoklu Evren Çılgınlığında" filmiyle birlikte sinemalarda gösterildi, pazartesi günü ise online olarak yayınlandı.

    Disney ve 20th Century Fox, Avatar 2 fragmanının, online olarak yayınlandığı ilk 24 saat içinde 148.6 milyon tekil izlenmeye ulaştığını duyurdu. Bunun 23 milyonu ise yalnızca Çin'den geliyor. Ayrıca bu veri, fragmanı "Doctor Strange" filmiyle birlikte sinemalarda gören seyircileri de içermiyor. 

    Avatar 2 fragmanı böylece, en çok izlenen fragmanlar listesinde son Star Wars filmlerinin önüne geçti ama bu yıla ait iki fragmanın gerisinde kaldı. Amazon Original dizisi "The Lord of the Rings: The Rings of Power"ın geçtiğimiz aylarda yayınlanan fragmanı 257 milyon izlenmeye ulaşırken,  Marvel'ın birkaç hafta önce yayınladığı "Thor: Love and Thunder" fragmanı 209 milyon kişi tarafından izlendi. Tüm zamanların en çok izlenen fragmanları listesinin bir numarasında ise 2021'in gişe rekortmeni "Spider-Man: No Way Home" yer alıyor. 

    2009 yılında vizyona giren ilk "Avatar" filmi, 2.84 milyar dolar hasılat elde ederek tüm zamanların en çok kazanan filmi olma unvanını halen elinde tutuyor. Disney, seyircileri Avatar 2'nin epik macerasına hazırlamak için ilk filmi 23 Eylül'de sinemalarda gösterime sokacağını duyurdu. "Avatar: Suyun Yolu" ise 16 Aralık'ta vizyona girecek. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top