Hesabım
    Anna Kendrick ve Blake Lively "A Simple Favor 2" İçin Bir Araya Geliyor

    2018 tarihli suç komedisi "A Simple Favor"ın devam filmi için çalışmalar başladı.

    Anna KendrickBlake Lively ve yönetmen Paul Feig, "A Simple Favor" (Küçük Bir Rica) devam filmi için yeniden bir araya geliyor.

    2018 yapımı gerilim, gizem ve komedi türleri arasında salınan "A Simple Favor", aniden ortadan kaybolan arkadaşını bulmaya çalışan genç bir kadının hikayesini anlatıyordu. Yoğun bir iş kadını olan Emily günün birinde çocuğunu tek başına büyüten vlogger anne arkadaşı Stephanie’den "küçük bir ricada" bulunur. Stephanie’den istenen şey Emily'nin beş yaşındaki oğlunu okuldan almasıdır. Ricayı yerine getiren Stephanie'yi şaşırtan şey ise Emily'nin beklenmedik bir şekilde ortadan kaybolmasıdır. Emily’ye ulaşmak için telefonlar, mesajlar çare etmeyince Stephanie vlogunun takipçilerini de devreye sokar. Ancak asıl kabus Stephanie ile Emily’nin kocası endişeli arayışlarının sonunda Emily’ye ulaşınca başlar...

    Oyuncu kadrosunda "Crazy Rich Asians" filminin yıldızı Henry Golding'in de yer aldığı film, 97 milyon doları geçen gişe hasılatıyla Lionsgate için büyük bir ticari başarı sağlamıştı, ayrıca filmin sonunda olası bir devam filmi için açık kapı bırakılmıştı. Devam filminin konusu henüz açıklanmadı ancak projenin yönetmenliğini yine Paul Feig üstlenecek. Kendrick ve Lively dışındaki oyuncu kadrosunun önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top