Hesabım
    "Squid Game" Yıldızı Lee Jung-Jae'nin Casus Filmi "Hunt"tan Fragman!

    Lee Jung-Jae'nin senaryosunu yazdığı, yönettiği, başrolünü ve yapımcılığını üstlendiği film, dünya prömiyerini Cannes'da yapacak.

    Netflix'in hit Güney Kore dizisi "Squid Game"de canlandırdığı Seong Gi-Hun karakteriyle tüm dünyada tanınan ve beğeni toplayan Lee Jung-Jae'nin ilk kez kamera arkasına geçtiği filmi "Hunt"tan ("Heon-teu") ilk fragman paylaşıldı. 

    Senaryosu da Lee Jung-Jae tarafından yazılan casus - gerilim türündeki film, 1980 yılında Güney Kore'de geçiyor. Başkan Park'ın Kore'nin Ulusal İstihbarat Teşkilatı tarafından öldürülmesinden sonra ordu yeniden iktidara gelir. Kuzey Kore bunu gelecekteki bir işgal için bir fırsat olarak görür ve casuslarından birini oraya gönderir. Bu durum üzerine Güney Koreli iki üst düzey güvenlik yetkilisi olan Park Pyeong-Ho (Lee Jung-Jae) ve Kim Jung-Do (Jung Woo-Sung), casusun izini sürmekle görevlendirilir. İki ajan, soruşturmaları sırasında ülke tarihini altüst etmekle tehdit eden ağır sırları ortaya çıkarır.

    Lee Jung-Jae'nin aynı zamanda yapımcılığını da üstlendiği film dünya prömiyerini Cannes Film Festivali'nin Midnight Screenings (Gece Yarısı Gösterimleri) kısmında yapacak. "Squid Game" ile ünlenen oyuncu, ilk yönetmenlik denemesi hakkında Varitey ile gerçekleştirdiği röportajda, "Bu filmin yönetmeni olmam, oyunculuğu bıraktığım anlamına gelmiyor. Oyunculuktan hala zevk alıyorum ve buna odaklanacağım" dedi. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top