Hesabım
    Richard Linklater ve Glen Powell'dan Aksiyon Komedisi Geliyor!

    Yönetmen Richard Linklater ve oyuncu Glen Powell, aksiyon komedisi "Hitman" filminde, bir kez daha birlikte çalışacaklar.

    "Top Gun: Maverick" ve "Scream Queens"in yıldızı Glen Powell, "Everybody Wants Some" ve "Apollo 10 1/2" filmlerinden birlikte çalıştığı Richard Linklater ile aksiyon - komedi türündeki "Hitman" filmi için yeniden bir araya geliyor.

    "Before Sunrise", "Before Sunset", "Boyhood" gibi filmlerin Oscar adayı senaristi ve yönetmeni Richard Linklater, filmin hikayesi için Texas Monthly dergisinde yayınlanan bir haberden esinlendi. Haberde, aslında Harris Country bölge savcılığında personel müfettişi olarak çalışan, fakat birini öldürtmek isteyen insanları yakalayabilmek için gizli bir memurun yardımına ihtiyaç duyan emniyet teşkilatı için kiralık katil rolü oynayan Gary Johnson'dan bahsediliyordu.

    Johnson'ın hikayesinden ilham alan senaryoyu Linklater ve Powell birlikte kaleme aldılar. Powell "Hitman"de başrolü üstlenecek ve gizli görevde olan ve şehrin en çok aranan kiralık katili gibi davranan bir Houston polisi olarak karşımıza çıkacak. Gizli görevdeki polis, bir gün istismarcı erkek arkadaşından kaçmaya çalışan çaresiz bir kadına yardım edebilmek için gizlilik protokolünü bozar ve beklenmedik olaylara sebep olur... 

    Filmde Powell'ın yardım ettiği kadını "Morbius", "Pacific Rim: Uprising", "True Detective", "Good Omens" gibi yapımlarda rol alan Adria Arjona canlandıracak. Cannes'da satışa sunulacak "Hitman"in çekimlerinin bu yılın sonlarında başlaması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top