Hesabım
    Christopher Walken "Dune 2"nin Kadrosuna Katıldı

    Dune devam filminde İmparator Shaddam IV karakterine hayat verecek isim Christopher Walken oldu.

    Denis Villeneuve imzalı bilim kurgu filmi "Dune: Çöl Gezegeni"nin devam filmi "Dune: Part Two"nun oyuncu kadrosuna katılan son isim, Oscar'lı usta oyuncu Christopher Walken oldu.

    Frank Herbert'in bilim kurgu klasiğinden uyarlanan ve bir üçleme olarak planlanan Dune serisinin ilk filminde, romandaki üç önemli karakterin olmaması dikkat çekmişti. Christopher Walken, Dune 2'de bu karakterlerden biri olan İmparator Shaddam IV karakterine hayat verecek.

    Atreides Hanedanı'nı Arrakis'e sürme kararını veren ve böylece çöküşlerini başlatan İmparator, David Lynch'in 1984 yapımı "Dune" filminde Jose Ferrer tarafından canlandırılmıştı. Atreideslerin gücünü kıskanan imparator hikayede çok fazla karşımıza çıkmasa da oldkça önemli bir yere sahip.

    Hikayedeki diğer önemli karakterlerden olan İmparator Shaddam'ın kızı Prenses Irulan rolünde Florence Pugh'u (Black Widow, Midsommar), Baron Harkonnen'in (Stellan Skarsgård) yeğeni Feyd-Rautha rolünde ise Austin Butler'ı (The Carrie Diaries, Elvis) izleyeceğimiz daha önce açıklanmıştı. Böylece ilk filmde yer verilmeyen üç ana karakterin oyuncu seçimleri tamamlanmış oldu.

    Başrollerinde Timothee ChalametZendayaRebecca Ferguson ve Javier Bardem'in de rol aldığı "Dune: Part Two"nun çekimleri önümüzdeki Temmuz ayında, Budapeşte'de başlayacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top