Hesabım
    Cooper Raiff ve Dakota Johnson'lı "Cha Cha Real Smooth"tan Fragman!

    Sundance Film Festivali'nde Seyirci Ödülü'nü kazanan dram - komedi türündeki film Cooper Raiff tarafından yazıldı ve yönetildi.

    Apple, Cooper Raiff'in az sayıdaki sinema salonunda gösterime girecek ve 17 Haziran'da Apple TV+'da dünya çapında prömiyer yapacak olan son uzun metrajlı filmi "Cha Cha Real Smooth"un fragmanını yayınladı. Prömiyerini Sundance Film Festivali'nde yapan film, izleyenlerden büyük beğeni topladı ve Seyirci Ödülü'nü kazandı.

    Dramatik komedi türündeki "Cha Cha Real Smooth", üniversiteden yeni mezun olan ve kendisini hayatta ne yapacağını bilmeyen bir halde, boşlukta bulan 22 yaşındaki Andrew'a odaklanıyor.

    Filmin konusu kısaca şöyle: Raiff'in canlandırdığı Andrew, New Jersey'deki ailesiyle birlikte yaşadığı evde sıkışıp kalmıştır. Üniversitede öğrendiği tek şey parti yapmak olan Andrew, erkek kardeşinin sınıf arkadaşları için partiler düzenlerken, genç bir anne olan Domino (Dakota Johnson) ve otistik kızı Lola (Vanessa Burghardt) ile arkadaş olunca nasıl bir gelecek istediğini fark eder, kendisi o gelceğin bir parçası olmayacak olsa bile...

    Cooper Raiff, başrolünü Dakota Johnson ile birlikte payşatığı "Cha Cha Real Smooth"un hem senaryosunu yazdı hem de yönetmenliğini üstlendi. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Brad Garrett (Single Parents), Leslie Mann (The Bubble), Raúl Castillo (Army of the Dead) ve Odeya Rush (Umma) yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top