Hesabım
    Tyler Hoechlin "Teen Wolf" Filmiyle Geri Dönüyor

    Paramount+'ın "Teen Wolf" filminin kadrosuna katılan Tyler Hoechlin, "Teen Wolf" dizisindeki karakterini yeniden canlandıracak.

    2011 - 2017 yılları arasında devam eden "Teen Wolf" dizisinin ana karakterlerinden biri olan Tyler Hoechlin, diziden uyarlanan ve yine "Teen Wolf" adını taşıyan filmin oyuncu kadrosuna katıldı. Hoechlin, bir kez daha Derek Hale karakteriyle izleyici karşısına çıkacak.

    Paramount Plus için çekilen filmde, dizideki oyunculardan Tyler Posey, Holland Roden, Shelley Hennig, Crystal Reed, Linden Ashby, JR Bourne, Orny Adams, Colton Haynes, Ryan Kelley, Melissa Ponzio, Ian Bohen, Vince Mattis, Nobi Nakanishi, Khylin Rhambo, Amy Workman ve Dylan Sprayberry rol alıyor.

    Filmin resmi özetine göre konusu şu şekilde: "Beacon Hills'de dolunay yükseliyor ve onunla birlikte korkunç bir kötülük ortaya çıktı." Kurtlar bir kez daha uluyarak Banshees, Werecoyote, Hellhounds, Kitsunes ve diğer tüm şekil değiştirenlerin gece geri dönmesini istiyorlar. Ancak yalnızca Scott McCall (Posey) gibi bir Kurtadam, artık bir genç değil ama yine de bir Alfa, hem yeni müttefikler toplayabilir hem de şimdiye kadar karşılaştıkları en güçlü ve en ölümcül düşmana karşı savaşmak için güvenilir arkadaşları bir araya getirebilir.

    Filmin senaryosunu, dizinin yaratıcısı Jeff Davis kaleme alacak. Davis aynı zamanda filmin yapımcılığını da üstlenecek. Ayrıca filmin başrolü Tyler Posey ve kadroya yeni katılan Tyler Hoechlin de projenin yapımcılığını yapacaklar. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top