Hesabım
    Sam Claflin, Fantastik Gerilim Filmi "Bagman"de Başrolü Üstlenecek

    Filmin yönetmen koltuğunda, "Peaky Blinders" yönetmeni Colm McCarthy oturuyor.

    "Açlık Oyunları", "Senden Önce Ben", "Enola Holmes", "Peaky Blinders" gibi yapımlarda rol alan İngiliz oyuncu Sam Claflin'in yeni projesi belli oldu. Claflin Lionsgate'in "Bagman" adındaki doğaüstü gerilim filminde başrolü oynayacak.

    Filmin yönetmenliğini üstlenen Colm McCarthy, "Peaky Blinders" dizisinin ikinci sezonunun yanı sıra; "Black Mirror", "Sherlock", "Doctor Who" gibi dizilerde de yönetmenlik yaptı. Bagman"in senaryosu John Hulme tarafından kaleme alındı.

    Filmin resmi özetinde konusu şu şekilde anlatılıyor: Bir baba, çocukluk canavarı bir kez daha musallat olmak için geri döndüğünde, en derin içsel korkusuyla umutsuzca mücadele eder. Ancak bu sefer savaş kendisi için değil, ailesi içindir.

    Son zamanlarda gerilim filmlerinde daha fazla izlediğimi Claflin, en son gerilim filmlerinden biri olan "Every Breath You Take"te Casey Affleck ile birlikte rol almıştı. Ancak Lionsgate filmi "Bagman"de başrolü almak oyuncu için harika bir yeni adım olacak. 

    Lionsgate başkanı Nathan Kahane, "Bagman" ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak'ta onunla ilk kez çalıştığımızdan beri Sam, çok güçlü bir baş aktöre dönüştü. Bu projeye bu kadar güçlü yanıt verdiği için çok heyecanlıyız, onunla ve Temple Hill'deki arkadaşımızla prodüksiyona başlamayı dört gözle bekliyoruz."

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top