Hesabım
    Predator Efsanesi, Yeni Film "Prey" İle Devam Ediyor!

    Predator serisi bu yaz yepyeni prequel filmi "Prey" ile geri dönüyor!

    20th Century Fox, "Predator" prequel filmi "Prey"in 5 Ağustos'ta Hulu'da izleyicilerle buluşacağını duyurdu. Dan Trachtenberg (10 Cloverfield Lane) tarafından yönetilen filmden, yayınlanan ilk fragman, kahramanlarımızı tanıtıyor ve aynı zamanda korku tarihinin en ikonik film canavarlarından birinin dönüşünü müjdeliyor.

    Predator'un gezegenimize yaptığı ilk yolculuğunun hikayesini anlatacak olan "Prey", Arnold Schwarzenegger'li orijinal filmin öncesini anlatan bir prequel olarak konumlandırılmış. Filmin başrolünde yer alan, "Legion" dizisinden tanıdığımız Amber Midthunder, bir savaşçı olmak için cinsiyet normlarına ve geleneklerine karşı çıkan bir Komançi kadını olarak rol alıyor. Oyuncu kadrosunda ayrıca Dane DiLiegro, Stefany Mathias, Stormee Kipp gibi isimler bulunuyor.

    300 yıl önce Komançi bölgesinde geçen "Prey", azılı ve çok yetenekli bir savaşçı olan genç bir kadın olan Naru'nun hikayesidir. Efsanevi avcılar tarafından büyütülen Naru, tehlike kampını tehdit ettiğinde, insanlarını korumak için yola çıkar. Takip ettiği ve sonunda yüzleştiği avının, teknik olarak gelişmiş bir cephaneliğe sahip, son derece gelişmiş bir uzaylı olduğu ortaya çıktığında iki düşman arasında kısır ve korkunç bir hesaplaşma yaşanır...

    "Prey" 5 Ağustos'ta izleyiciyle buluşacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top