Hesabım
    Emma Thompson'lı Komedi Filmi "Good Luck To You, Leo Grande"den Fragman

    Film; biraz macera, insan ilişkisi ve iyi bir seks için can atan 55 yaşındaki dul Nancy Strokes'un hikayesini anlatıyor.

    Sundance Film Festivali'nde gösterilen ve büyük beğeni toplayan komedi-dram filmi "Good Luck To You, Leo Grande"den yeni bir fragman yayınlandı. 

    Başrollerini, Oscar'lı usta oyuncu Emma Thompson'ın ve "Zaman Çarkı" (The Wheel of Time), "Peaky Blinders", "Vikings" gibi dizilerde rol alan Daryl McCormack'ın üstlendiği film, insan ilişkileri, özsevgi ve cinsel uyanış ile ilgili samimi bir hikaye anlatıyor. Katy Brand tarafından yaratılan ve yazılan filmin yönetmenliğini "52 Tuesdays", "Animals" gibi filmlere imza atan Sophie Hyde üstleniyor. 

    17 Haziran'da Hulu'da yayınlanacak "Good Luck To You, Leo Grande"nin konusu kısaca şöyle: 55 yaşındaki dul bir kadın olan Nancy Strokes, yeni emekli olmuş bir öğretmendir. Esasında mutlu bir hayatı olmasına rağmen asla sahip olmadığı tek bir şeyin peşine düşer: her zaman anılmaya değer olan iyi bir seks... Bu arayışına son vermek isteyen Nancy, sonunda bir seks işçisini aramaya karar verir.

    Katy Brand, oldukça beğenilen ilk uzun metraj senaryosundaki Nancy karakterini en başından beri Emma Thompson için tasarladığını ve yazdığını söylüyor. Uzun kariyerinde Oscar'dan Emmy'e birçok ödülü kucaklayan Thompson, fragmandan da anlaşıldığı gibi filmde parlak bir performansa daha imza atıyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top