Hesabım
    Yapımcı Jerry Bruckheimer Açıkladı: Johnny Depp, Jack Sparrow Rolüne Geri Dönecek Mi?

    Karayip Korsanları serisinin yapımcısı Jerry Bruckheimer, Johnny Depp'in seriye geri dönme ihtimali hakkında açıklamalarda bulundu.

    Eski eşi Amber Heard ile olan itibar karalama davası devam eden Johnny Depp, geçtimiz haftalarda mahkemede bir ifadesi sırasında Karayip Korsanları serisine asla geri dönmeyeceğini açıklamıştı. Ünlü oyuncunun bu açıklamasıyla üzülen Depp ve Kaptan Jack Sparrow hayranları, Disney'in aktörü yeniden projeye dahil etmesi için imza kampanyası başlattılar. 

    Konuyla ilgili önemli bir açıklama da serinin yapımcısı Jerry Bruckheimer'dan geldi. The Sunday Times'a konuşan Bruckheimer, şu anda iki Karayip Korsanları projesi üstünde çalışıldığını ve Johnny Depp'in bu filmlerde rol almayacağını belirtti. Fakat geleceğe dair açık bir kapı bırakarak "Gelecek henüz karaklaştırılmadı" ifadelerinde bulundu.

    Johnn Depp, tüm dünyada hayranları olan Kaptan Jack Sparrow karakteriyle ilk kez 2003 yılında, seriyi başlatan "Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti" ile seyirci karşısına çıktı. Karayip Korsanları'nın beşinci ve son filmi "Karayip Korsanları: Salazar'ın İntikamı" ise 2017 yılında vizyona girdi. 

    Brucheimer, şu anda serinin 6. ve 7. filmlerinin hazırlık aşamasında olduğunu belirtti. Bu filmlerden birinde, daha önce duyurulduğu gibi Margot Robbie başrolde olacak, diğerinin oyuncu kadrosu ise henüz belli değil. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top