Hesabım
    Amber Heard "Aquaman 2"deki Rolünün Kısaltıldığını İddia Etti

    Johnny Depp'le olan davasıyla gündemden düşmeyen Amber Heard, "Aquaman 2"deki rolünün Warner Bros. tarafından azaltıldığını söyledi.

    DC Comics'in süper kahramanlarından Aquaman'e odaklanan 2018 yapımı solo "Aquaman" filminde, Jason Momoa ile başrolü paylaşan ve Mera karakterini canlandıran Amber Heard, şu sıralarda eski eşi Johnny Depp ile olan karalama davası nedeniyle gündemde.

    Johnny Depp, Amber Heard'ın kendisiyle ilgili aile içi şiddet iddialarının tamamen iftira olduğunu ve bu nedenle itibarı lekelendiği için kariyerinin sekteye uğradığını söyleyerek bu davayı açtı. Gerçekten de Johnny Depp'in şiddet uyguladığı ile ilgili haberler, "Fantastik Canavarlar" serisinin 3. filmi olan "Fantastik Canavarlar: Dumbledore'un Sırları"ndan çıkartılmasına neden olmuş, Depp'in yerine Grindelwald karakterine Mads Mikkelsen hayat vermişti. 

    Amber Heard şimdi benzer bir durumu kendisi yaşıyor. Geçtiğimiz haftalarda hayranlar, Amber Heard'ın çekimleri tamamlanmış olan Aquman devam filmi "Aquaman and the Lost Kingdom" filminden çıkartılması için imza kampanyası başlatmışlardı. Bu kampanyaya katılım oldukça yüksek oldu. Hatta filmde Heard'in yerine, Jason Momoa'nın Game of Thrones dizisinden rol arkadaşları olan Emilia Clarke ya da Sophie Turner'ın filme dahil edileceği dedikoduları duyuldu.

    Görünen o ki Warner Bros. gelen tepkiler üzerine Heard'in filmdeki sahnelerini kısaltma yoluna gitti. Amber Heard, bugün mahkemedeki ifadesinde, Warner Bros'un başlangıçta kendisini devam filminde istemediğini ama filmde yer alabilmek için çok savaştığını belirtti ve sonuçta kendisine sunulan ilk senaryo taslaklarına kıyasla, rolünün çok kısaltılmış olduğunu ve önemli aksiyon sahnelerinin filmden çıkartılmış olduğunu söyledi. 

    Heard ve Depp arasındaki mahkeme nasıl sonuçlanırsa sonuçlansın, her iki aktör de halka açık davalarının, hayranların gözündeki imajlarına ve kariyerlerine olan etkisini yaşamaya devam edecek gibi görünüyor. 

    "Aquaman ve Kayıp Krallık" 17 Mart 2023'te sinemalarda olacak!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top