Hesabım
    Zack Snyder'ın "Rebel Moon" Filminin Kadrosuna Ed Skrein Katıldı

    Ed Skrein, projeden ayrılan Rupert Friend'in yerine kadroya dahil oldu.

    Zack Snyder'ın Netflix için çektiği bilim kurgu ve aksiyon filmi "Rebel Moon"un oyuncu kadrosuna "Deadpool", "Game of Thrones", "The Transporter: Refueled", "Alita" gibi yapımlarda izlediğimiz Ed Skrein katıldı.

    Snyder'ın aslında bir Star Wars filmi olarak tasarladığı, hem Star Wars filmlerinden hem de Japon sinemasının usta ismi Akira Kurosawa'nın filmlerinden ilham alan "Rebel Moon", uzaydaki barışçıl bir koloninin zalim koliniler tarafından terörize edilmesini anlatacak. 

    Ed Skrein, filmin kötü karakteri olan "Balisarius"a hayat verecek. Şubat ayında bu karakteri Rupert Friend'in canlandıracağı açıklanmıştı ancak Friend, çalışma takvimi nedeniyle projeden ayrılmak durumunda kaldı. Balisarius karakteri hakkında pek fazla detay paylaşılmadı ama koloniye saldıran orduları yöneten komutan olacağı biliniyor. 

    "Rebel Moon"un başrolünü Sofia Boutella üstlenirken, filmin oyuncu kadrosunda ayrıca, Corey StollAlfonso Herrera Charlie HunnamDjimon HounsouRay Fisher ve Doona Bae yer alıyor. Netflix'te iki bölüm halinde yayınlancak filmin konusu kısaca şöyle: Hikaye, galaksinin kenarındaki barışçıl bir koloninin Balisarius adlı zalim bir naip orduları tarafından tehdit edilmesiyle başlar. Kolonistler çaresiz, gizemli bir geçmişe sahip genç bir kadın olan Kora'yı (Sofia Boutela) komşu gezegenlerden savaşçılar bulmalarına yardım etmeleri için gönderirler.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top