Hesabım
    "Ocean's 11" Serisine Margot Robbie'li Devam Filmi Geliyor

    Henüz geliştirme aşamasındaki film, orijinal serinin öncesini anlatan bir prequel olarak planlandı.

    George Clooney, Brad Pitt, Matt DamonJulia Roberts gibi yıldızların ön planda olduğu görkemli kadrosuyla ve eğlenceli soygun hikayeleriyle akılda kalan "Ocean's" serisine, Margot Robbie'nin başrolde yer aldığı bir prequel filmi çekilmesi planlanıyor. Henüz geliştirme aşamasında olan ve Warner Bros'un resmi olarak yeşil ışık yakmadığı film, "Ocean's Eleven" filmindeki olayların çok daha öncesini anlatacak.

    Filmin yönetmenliğini, 2019 yapımı "Bombshell"de Margot Robbie ile birlikte çalışan Jay Roach üstlenecek. Bu kez Las Vegas'ta değil, Avrupa'da ve 1960'larda geçmesi planlanan filmin senaryosu üstünde, ilk uzun metraj senaryosunu kaleme alacak olan Carrie Solomon çalışıyor.

    2018 yılında, başrollerini Sandra Bullock, Cate BlanchettAnne Hathaway ve Rihanna gibi isimlerin üstlendiği "Ocean's 8" filmiyle, Ocean's serisi bu kez kadınlardan oluşan bir ekiple yeniden başlatılmıştı ancak bu film bir seriye dönüşmedi.

    "Ocean's Eight"te, Sandra Bullock'un canlandırdığı ana karakter Debbie Ocean, orijinal üçlemede George Clooney tarafından canlandırılan Danny Ocean'ın kız kardeşiydi ve iki hikaye arasında böylece doğrudan bir bağlantı kurulmuştu. Margot Robbie'li filmin orijinal seriyle nasıl bir bağlantısı olacağı henüz bilinmiyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top