Hesabım
    Tom Cruise'un En Tehlikeli Aksiyon Sahneleri

    Tom Cruise bugün 61. yaşını kutluyor!

    .

    Bugün 61 yaşında basan Tom Cruise, jetlerden atlamak, gökdelenlere tırmanmak, su altında dakikalarda nefes tutmak gibi akıl almaz eylemler içeren ve çok kolay bir şekilde kötü sonuçlanabilecek aksiyon sahnelerinde asla dublör kullanmıyor. 

    Gişe rekorları kıran son filmi "Top Gun: Maverick"te de bu kural değişmedi ve Cruise filmde gerçek jetler uçurmakla kalmadı, kendi kullandığı uçaklarla birbirinden tehlikeli ve ustalık gerektiren aksiyon sahnesine imza attı. Joseph Kosinski tarafından yönetilen filmin nefes kesen sahneleri için Donanma ve Top Gun okuluyla birlikte çalışıldı. 

    Ünlü aktörün sıradaki filmi, uzun soluklu görevimiz tehlike serisinin 7. devam halkası "Mission Impossible: Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm" ise 14 Temmuz'da sinema salonlarındaki yerini alacak. Cruise bu filmde de akıllara durgunluk veren akrobasi sahnelerine imza attı. Norveç'teki bir uçuruma yerleştirilen rampadan motosikletle atladığı sahne, filmden aylar önce yayınlanan kamera arkası videosuyla heyecanı oldukça yükseltti.

    Filme doğru geri sayım hızlanmışken, gelin hem heyecanımızı pekiştirelim hem de ünlü aktörün doğum günü şerefine en çılgın aksiyon sahnelerini birlikte hatırlayalım...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top