Hesabım
    Ata Demirer'in "Bursa Bülbülü" Tarzı Recep İvedik'e Benzetildi, İlk Yorum Şahan Gökbakar'dan Geldi

    Ata Demirer'in yeni filmi "Bursa Bülbülü"nün çekimleri başladı.

    Ata Demirer'in hem senaryosunu kaleme aldığı hem de başrolünde yer aldığı "Bursa Bülbülü" filmi için Erdek'te sete çıkıldı. Demirer, Cengiz Sezen adındaki yeni karakterini tanıtan fotoğrafları sosyal medyada paylaşınca, karakter Şahan Gökbakar'ın gişe rekortmeni filmlere imza attığı Recep İvedik'e benzetildi.

    Haberi gören Şahan Gökbakar, Twitter hesabından "Recep İvedik ikonik bir karakter olduğu için benzetilmesi normal. Benim için sorun yok. Ata değerli bir komedyen.Yolu açık olsun, inşallah gişesi de benzesin🙏 ama geçmesin tabi🤣🤣" yorumunu yaptı. 

    Şahan Gökbakar'ın tweetine yanıt veren Ata Demirer ise "Çok kibarsın kardeşim benim 🙏 sağol var ol🎬 Biz gideriz filmler kalır gönüller bir olsun sinemalar dolsun inşallah 💕" yorumunda bulundu. 

    İki komedyenin karşılıklı bu saygılı tutumu sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük beğeni ve destek aldı. Bazı Twitter kullanıcıları ünlü isimler arasında böyle medeni yaklaşımlar görmeyi ne kadar özlediklerini belirtirken, "Özlemişiz bu kibarlığı ve samimiyeti" gibi yorumlar yapıldı. Bazı yorumlarda ise Zafer Algöz'ün geçen hafta attığı tweetlere dikkat çekildi.

    Cem Yılmaz'ın "Erşan Kuneri" disizinde rol alan Zafer Algöz, bir Twitter kullanısının "Erşan Kuneri'yi resmen sıfır beklenti ile açtım ama resmen her bölümde durdurup 1-2 dakika gülmek zorunda kaldım. 6. bölüme geldim efsane gerçekten. Şu ana kadar Kooperatif Kemal favori bölümüm. İçinde bir tık Gibi esintisi hissettim gibi." paylaşımına "Gibi'nin bu seviyeye gelmesi için 2 fırın ekmek, 4 fırın da İzmir boyozu yemesi gerek." ve "Nişastalı su muhallebisiyle, kaymaklı ekmek kadayıfını mukayese etmeyelim derim." gibi yorumlar yapmış ve büyük tepki çekmişti. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top