Hesabım
    "Indiana Jones 5"e İlk Bakış!

    Harrison Ford'un ikonik Indiana Jones rolüne geri döndüğü filmin vizyon tarihide belli oldu.

    LucasFilm, "Indiana Jones 5"in vizyon tarihini, filmden ilk resmi görseli paylaşarak duyurdu. Harrison Ford'un ikonik karakterine geri döneceği macera filmi 30 Haziran 2023'te vizyona girecek.

    "Star Wars Celebration" etkinliğe katılan Harrison Ford, "Indiana Jones 5"i tanıtmak için kısa bir konuşma yaptı ve prodüksiyonu neredeyse tamamladıklarını doğruladı. Ford, filmin John Williams'ın müziklerini içereceğini de belirtti. Williams, Ford sahneye çıkmadan önce Indiana Jones teması çalan canlı orkestrayı yönetmek için etkinliğe katıldı.

    1981 yılında "Kutsal Hazine Avcıları" ile başlayan Indiana Jones serisinin 5. filmi, Steven Spielberg'ün yönetmen koltuğuna oturmadığı ilk film olacak. "Logan", "Asfaltın Kralları" gibi filmlere imza atan James Mangold'un yönettiği "Indiana Jones 5"in senaryosunu Jez ButterworthJohn-Henry Butterworth ve James Mangold kaleme aldılar. 

    Filmde Harrison Ford'a; Mads Mikkelsen, Phoebe Waller-Bridge, Antonio Banderas, Toby Jones, Boyd HolbrookShaunette Renée Wilson ve Thomas Kretschmann gibi oyuncular eşlik ediyor. "Indiana Jones 5éin konusu ile ilgili detaylar ise henüz paylaşılmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top