Hesabım
    Emma Roberts'lı Korku Filmi "Abandoned"den Fragman!

    Emma Roberts'ın başrolünde olduğu korku filmi "Abandoned"dan ilk fragman yayınlandı.

    Vertical Entertainment, Emma Roberts'ın kendisi ve ailesi için şehirden kaçmaya çalışan yeni bir anne olarak başrolde yer aldığı yaz korku filmi "Abandoned"ın ilk fragmanını yayınladı. Fragmanda, Roberts ve John Gallagher Jr. tarafından canlandırılan kocası, Kate Arrington tarafından canlandırılan neşeli emlakçı Cindy ile pastoral bir kır evini gezerken görülüyor.

    Gallagher'ın karakteri Alex, çiftin şehirden uzakta daha sessiz bir hayat yaşama arzusunu açıklıyor. Roberts, odaları gezerken bebekleriyle meşgul görünüyor, ancak evin neden bu kadar uzun süre satılamadığı konusundaki merakını da gizlemiyor. Evin satılamama nedeninin çifte cineyet ve intiharla sonuçlanan bir olaylar dizisi olduğu öğrenildiğinde fragman ürpertici bir havaya bürünüyor. 

    Klasik "perili ev" formatındaki bu korku filminin esas hikayesi, çiftin bu bilgiyi önemsemeyip evi satın alması ve açılamayan bir kapı olduğunu keşfetmesiyle başlıyor. Alex, bir şekilde kapıyı açmayı başardığında, evin korkunç geçmişi hakkında öğrendiklerinin gerçeği tam anlamıyla yansıtmadığını fark ediyorlar. Oscar adayı Michael Shannon tarafından canlandırılan arkadaş canlısı komşuları, esas olayı açıklamak için hikayeye dahil oluyor...

    Başroldeki Emma Roberts, 2011 yapımı "Çığlık 4"te Neve Campbell'in canlandırdığı ikonik Sidney karakterinin katil yeğenini canlandırarak Nickelodeon günlerine son verdiğinden beri korku filmleriyle sıkça karşımıza çıkıyor. Spencer Squire tarafından yönetilen "Abondoned" önümüzdeki yaz aylarında seyircilerle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top