Hesabım
    Sony'den Gran Turismo Filmi Geliyor!

    Sony, "Uncharted"ın başarısının ardından bir başka video oyunu uyarlaması için hazırlıklara başladı.

    Sony Pictures ve PlayStation Productions, Gran Turismo video oyununa dayanan bir film yapmak için bir araya geliyor. Filmin yönetmenliğini, "District 9", "Elysium: Yeni Cennet" gibi filmlerden tanıdığımız Neill Blomkamp'ın üstleneceği konuşuluyor. 

    Gran Turismo, sürükleyici oyun deneyimi ile tanınan bir araba yarışı video oyunu. Daha önce bir Gran Turismo TV dizisinin yapım aşamasında olduğu söylentileri vardı, ancak bunlar muhtemelen asılsız. 

    Daha önce de video oyunlarına dayalı filmler çeken Sony'nin son video oyunu uyarlaması, başrolünü Tom Holland'ın üstlendiği "Uncharted" olmuştu. Ruben Fleischer yönetimindeki film, Şubat ayında vizyona girmiş ve başta ABD olmak üzere birçok ülkede başarılı bir gişe yolculuğu geçirerek, dünya çapında toplam 400 milyon dolarlık bir hasılat elde etmişti.

    "Uncharted"ın başarısının ardından, Sony'nin bir başka video oyunu uyarlaması ile ticari başarı araması şaşırtıcı değil. Filmin konusu hakkındaki detaylar henüz belli dğil, yönetmenliği üstlenmesi için ise Blomkamp ile görüşülüyor ancak Blomkamp henüz resmi olarak projeyi üstlenmedi.

    Video oyunlarına oldukça aşina bir yönetmen olan Blomkamp'ın kendi yarattığı video oyunu "Off the Grid" önümüzdeki yıl piyasaya sürülecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top